O zaman arkadaşladan katılacak varsa katılsın ramazandan önce mutfağı yapalım birbirimize bildirim yapalımBenim ihtiyacım var dip köşe oda oda girdim.. sıra mutfağa geldi
Bonus bu yaptakta delikler var hastalık mı
Ya ben orucu bol tutucam inşallah regl zamanı inş ramazan önces temizliği yapayım diyorumO zaman arkadaşladan katılacak varsa katılsın ramazandan önce mutfağı yapalım birbirimize bildirim yapalım
Reğlin yakın mı ?Ya ben orucu bol tutucam inşallah regl zamanı inş ramazan önces temizliği yapayım diyorum
Yeni bittiReğlin yakın mı ?
Ozaman tarihi sen ayarla bizde o ara başka işler yapalımYeni bitti
Hahahaha loranın bildiriminde gördüm yanlış yazdığımı Efser bunu nasıl kaçırdınDevrik mi duracaz topalyacaz mı ula
Hepinizin içinde bir ben var benden içeriHahahaha loranın bildiriminde gördüm yanlış yazdığımı Efser bunu nasıl kaçırdın
Son zamanlarda bir yazı var bunu terstten okuryorsan beynin aktif çalışıyor diyeDik lesli olmak zormuş
Amanın bir ay daha gelmişAllah iyiliğinizi versin hic güleceğik yoktu
Hep okuyorum ben onları normal yazıyı ters çevirince okur musun sen?Son zamanlarda bir yazı var bunu dersten okuryorsan beynin aktif çalışıyor diye
Benim ki çok çok aktifin diyorum
Tam dolunay vallaAmanın bir ay daha gelmiş
Hangimiz değiliz mehtabımız yeterTam dolunay valla
Ona fısılda "sen doğma ki ben doğayım"Tam dolunay valla
Baş aşağı yazılmış olan varya ben onu düz yazı gibi okuyorum önüme düşerse buraya yapıştırayımHep okuyorum ben onları normal yazıyı ters çevirince okur musun sen?
TErs derken düzü sana sırtı bana gibi hahhaha ne dedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?