Adım ve sonsuz aşk yazıyor penyezimBonusumm yüzüğün de ne yazıyor
Ben işteYa Ahmet çakarın surat ifadesi
İşim vardı 2 kere şarjım bitti soracaktım ben onu sana annamadım ki güleyimBen işte
En büyük lüksüm yatak döşek hasta olmak parecimAmannnn be yaaa
Doğum günü olan biri pazara gider mi soğan patates alırmı
Markete ugrayipta çamaşır suyu alır mi
Azıcık yılda bir kez şımaracağız oda olmuyor
Batsın bu dünyahe doğum günüymüş pehhhh
Sen ne isteridin cici gız?Amannnn be yaaa
Bende doğum günümde gidip bir sürü temizlik malzemesi almıştım bi keresindeAmannnn be yaaa
Şivenin her türlüsünü anlama yeteneğin vardı noooldu sana naaptilarİşim vardı 2 kere şarjım bitti soracaktım ben onu sana annamadım ki güleyim
Eee anca bi çiçekleri suladım kontrol ettim 17 saksı️
Çürüyen bi kalonçe vardı söktüm geri kalanı yeniden diktim.
Hızlanmam lazım. Yarım saat de mutfağı yaparım inşallah
Şiveyi anladım zaten bunun nerde geçtiğini neye ithaf olunduğunu anlamadım ne varŞivenin her türlüsünü anlama yeteneğin vardı noooldu sana naaptilar
Tebrik ederim canım. Tabi yine salı gününü beklicez. 1 haftadan önce tartilirsak motivasyon bitiyorNeyse ben gidiyorum yeter artık her yere 79 oldum yazdığıma göre gidebilirim artık
Taa mam en çok sensin 79 en 79 sensinNeyse ben gidiyorum yeter artık her yere 79 oldum yazdığıma göre gidebilirim artık
Evet canım bende her gün tartılma şeysi varda önemli olan bir hafta sonunda ki neticeTebrik ederim canım. Tabi yine salı gününü beklicez. 1 haftadan önce tartilirsak motivasyon bitiyor
Dedin ya ay gibiyiz. Bende sen ay gibiyiz deyince ay tutuldu dedim. Ayy anlatinca da iyice itici oldu hiçbir özelliği kalmadıŞiveyi anladım zaten bunun nerde geçtiğini neye ithaf olunduğunu anlamadım ne var
Buna içimden bi sesle güldüm ama celal gibiDedin ya ay gibiyiz. Bende sen ay gibiyiz deyince ay tutuldu dedim. Ayy anlatinca da iyice itici oldu hiçbir özelliği kalmadı
Allahimmm sana şükürler olsunn bi daha 8 li rakamları gormek istemiyorumTaa mam en çok sensin 79 en 79 sensin
Dedin ya ay gibiyiz. Bende sen ay gibiyiz deyince ay tutuldu dedim. Ayy anlatinca da iyice itici oldu hiçbir özelliği kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?