- 2 Ağustos 2013
- 38.458
- 129.738
- 798
Bulaşık makinesini boşalttım
Kızımın kahvaltı bulaşığını elde yıkadım
Mutfağı havalandırdım
Mutfağı süpürdüm
Yatak odası, oturma odası, antre süpürdüm havalandırdım
Wcleri yıkadım
Kızımı yıkayıp uyutcam inşallah
Noldu yaBaşım dönüyor
Nice senelerin olsun parisimAmannnn be yaaa
Doğum günü olan biri pazara gider mi soğan patates alırmı
Markete ugrayipta çamaşır suyu alır mi
Azıcık yılda bir kez şımaracağız oda olmuyor
Batsın bu dünyahe doğum günüymüş pehhhh
Aaa o markaya hic bakmadim dur aklimda olsun. Demek o yüzden gecee iş yapiydunCanım sen geçen sormuştum dyson harici diye
Bende altus un kini aldım memnunum çok şükür beni baya bi rahatlattı
Günlük toz almaya yeterli haftada 1 kere büyük açıyorum tabi
Ben 3 bin küsür e almıştım
Buda aklında olsun
Benimkinde de ışık var bu arada
Gece supurmesi keyifli oluyor
Bunuda not aldim tesekkür ederim Peki neden bu kadar cabuk karar verdinizBende öneri de bulunayımAktif Lora Philips. Çok araştırıp aldık. 4 ay düşündük
Sen beyini yaglayacaktin dyson için noldu o işAaa o markaya hic bakmadim dur aklimda olsun. Demek o yüzden gecee iş yapiydun
Bunuda not aldim tesekkür ederim Peki neden bu kadar cabuk karar verdiniz
4 ayı sen deyince okudum ben görmemişim onu hahshagPeki neden bu kadar cabuk karar verdiniz
Yaa nerede aklına geliyor süper yaa çok güldümŞöyle güldüm
Tek komik filmi buydu zatenYaa nerede aklına geliyor süper yaa çok güldüm
Hee yok eşim işten geç geliyordu ancak tembellik bitiyordu ama şimdi erken geliyorAaa o markaya hic bakmadim dur aklimda olsun. Demek o yüzden gecee iş yapiydun
Bunuda not aldim tesekkür ederim Peki neden bu kadar cabuk karar verdiniz
Bende parça parça var bu sahneyi bilmiyordumTek komik filmi buydu zaten
İse başlamadan önce camları silmem lazımgidip biraz daha yuzey temizleyici mendil alayım, Bonus Askom bayilir
Aynen öyle canım. Yıllardır -1 için bile olsa kendiyle mücadele halinde olan bizler için 79 da çok güzel 78 de. Çok önemli başarı bunlar. Ki zaten bayağı fark ettiğini görmüş oluyorsun. -1 değişmesi çok zor olan bir duyguyu temsil ediyorAllahimmm sana şükürler olsunn bi daha 8 li rakamları gormek istemiyorum
Bulunduğum her kiloyu sevme kararı aldım
Mutsuz oldukça bana yapıştılar çünkü
Bana cam demeyin camlarım çok kötü durumda inşaat pisliği silsem yine tozlanacak o yüzden silmiyorum geçen de mermer kestilerİse başlamadan önce camları silmem lazımgidip biraz daha yuzey temizleyici mendil alayım, Bonus Askom bayilir
Hiç silmeyecegim aslında ama taşınma ihtimalimiz var, ne kadar pişmiş demesinler diye jsgsjdgsjsjeUlan yapma be kalk bi kova su yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?