- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
Ben bu bahaneyle 1 sene hiç cam silmemistim, ne güzel günlerdi ya ajgsjwsgshBana cam demeyin camlarım çok kötü durumda inşaat pisliği silsem yine tozlanacak o yüzden silmiyorum geçen de mermer kestiler
Evet canım benim 1 yıl belki daha fazla oldu bu rakamı görmeyeliAynen öyle canım. Yıllardır -1 için bile olsa kendiyle mücadele halinde olan bizler için 79 da çok güzel 78 de. Çok önemli başarı bunlar. Ki zaten bayağı fark ettiğini görmüş oluyorsun. -1 değişmesi çok zor olan bir duyguyu temsil ediyor
Hayırlı olsun canımİse başlamadan önce camları silmem lazımgidip biraz daha yuzey temizleyici mendil alayım, Bonus Askom bayilir
Benimkilerde bunların bi tik fazlasıCamın pisliğini resimde tam çıkaramıyorım ışıktan dolayı gerçekten çok kötü olmuş şimdi bakınca daha fena geldi gözüme.
Bu kadar bekletmezdim ben sağlık olsun ne diyim
Benim de fazla görünmüyor sadeceBenimkilerde bunların bi tik fazlasıhortum tutup yikayasim var, Fransız balkonlu benim camlar arkaya gecilmiyor
Çok iyi anlıyorum. Tamamen psikolojik bu diyet olayıEvet canım benim 1 yıl belki daha fazla oldu bu rakamı görmeyeli
tahmin ettim, içimden sormak geldiAdım ve sonsuz aşk yazıyor penyezim
Yazı şeklinden ilk bakışta okunmuyor
sen oturuyosun o yüzden olmuştur ayağım iyileşssin verirsinMaşaallah tebrik ederimbende kilomda +2 daha gördüm
Aşk insanın içindeymiş birine bağlamasan bile hayata, yaratılışa, insanlığa verilenlere aşkla bakmak diye bir şey varmış sonradan idrak ettim ben. Daha anlamlı oldu yüzüğüm detahmin ettim, içimden sormak geldi
İlk gün heyecanı gibi aşkın daim olsun bunusum
Biz de pijama partisi yapacakmisiz komsularla. Neyse bir pijama takımı almış oldum bu sayedeHavalanmayınca ev temiz gelmiyor iş yapmasam bile yaz kış havalandırıyorum ben
Evet erken başladım misafir gelecek daha pasta salata vs yapıcam işim çok
Inan benim o luksum de yok öyle olunca bizimkiler benden hasta ooluyolarEn büyük lüksüm yatak döşek hasta olmak parecim
Kitap doldurasi durumu bir paragrafta anlatmakAşk insanın içindeymiş birine bağlamasan bile hayata, yaratılışa, insanlığa verilenlere aşkla bakmak diye bir şey varmış sonradan idrak ettim ben. Daha anlamlı oldu yüzüğüm de
Partilerde bulamanKitap doldurasi durumu bir paragrafta anlatmak
Ne bileyim işte yılda bir kez pirimsis olsamSen ne isteridin cici gız?
Akşam ateş yakalım bahçede marşmelov cızbız yaparız olur mu?
Parti de işte dolmadan kısıra doğru uzanıyosunPartilerde bulaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?