- 13 Mart 2019
- 16.319
- 64.114
- 598
Az kalsın ahiretliğim diye etketliyordumKimi etiketledin Kocaeli'nde 2009 dan üyeyi nerden buldum
Bi de ahiretliğime özenmişKimi etiketledin Kocaeli'nde 2009 dan üyeyi nerden buldum
Teşekkürler ablacimİşyerinde bazen hızlı hızlı okuyorum kaçırıyorum mesajlarıhepinize geçmiş olsun dikkat edin, iş güç yormayın fazla kendinizi.
Efser sıkma canını herşey olacağına varıyor
Nane Limon Kabugu iyi bak kendine 4 beben var bacımm
@papatyamm ıslak saçla durma sakıncalı
Hemsirecik yeni işin hayırlı uğurlu olsun bol bereketli kazançlar
@Hayalkuran ablası karnıbahar yemelisin dene bi kere tavsiye ediyorum
Tam okuyamadım sanırım yeni işe başlamışsın hayırlı uğurlu bereketli olsunTeşekkürler ablacim
TeşekkürlerTam okuyamadım sanırım yeni işe başlamışsın hayırlı uğurlu bereketli olsun
Hayırlı olsun sevindim senin adınaTeşekkürlerevet dün anlaştım bir hastaneyle cok şükür 10 15 güne başlayacağım allahin izniyle
Bu koldan ölcenler daha sağlıklı aslında, biz de bunu kullanıyoruz@aktif Loram
Kız dışarı çıktı bu markanın bilekten olanı alacak sanırım bunu önermiştiniz demi
TeşekkürlerHayırlı olsun sevindim senin adına
Pratik olsun diye aldım bakayım biraz zaman geçsin kollandan olanı öbür eve alayım bu burda kalsın eczacıda bunun önermişBu koldan ölcenler daha sağlıklı aslında, biz de bunu kullanıyoruz
Bekarken bende böyleydim, evlenene kadar duzelmedim üzgünümKızlar şimdi 2011 bir kızım var
Okuldan geldi üstünü başını sıyırdı yatağın üstüne bıraktı halen orda bende elimi sürmedim her Türk Anası gibi tüm vasıflarımı kullandımben bunu nasıl toplatıracağım evde birde piskoloğ ablası olduğunu unutmayın yani tüm yollar denendi. Kelin ilaçı olsa meselesine döndü artık bir cözüm bulmak istiyorum.
Ediyim ölemBekarken bende böyleydim, evlenene kadar duzelmedim üzgünüm
Odasının kapısını kapat orayi yok sayEdiyim ölem
Benim büyük kızda öyle dağınık düzelmiyor daKızlar şimdi 2011 bir kızım var
Okuldan geldi üstünü başını sıyırdı yatağın üstüne bıraktı halen orda bende elimi sürmedim her Türk Anası gibi tüm vasıflarımı kullandımben bunu nasıl toplatıracağım evde birde piskoloğ ablası olduğunu unutmayın yani tüm yollar denendi. Kelin ilaçı olsa meselesine döndü artık bir cözüm bulmak istiyorum.
Bu arda ablada söyleniyorOdasının kapısını kapat orayi yok saybenim annem çok söylenirdi daha da inat ederdim, belki biraz salsa kendim rahatsız olup toplardim.
Üzüldüğüm yeni nesil hiçbirşeyin sorumluluğunu almıyor anne babayı sanki yapmak zorunda olduğunu zannetmeleri buda gelişimlerini etkiliyor 2.de tehtit gibi kullanmaları eskiden ödül ceza sitemi sanki altan altan bize uyguluyorlar yapmazsan şu olur yapmazsan bu olur iyide karşındakide insan büyük diye katlanmak zorunda bırakmak yanlış.Benim büyük kızda öyle dağınık düzelmiyor da
Kendi evini toplar artık çok seyyapmaBu ablada söyleniyoraz önce yatağın ucuna oturdum çamaşır katlarken çağırdım sen ana okulundayken sana nasıl oyuncak toplatırlardı ciddi ciddi düşündü kem küm etti bir oyun filan yokmuydu yada ödül nedenki dedi artık aynı yöntemleri denemeyi düşünüyorum dedim
Asılda toplamaya geldim dedi üzerine gidecektim ben seni çarmadımmı diye sonra dur sakinlikle toplasın dedim bugünü atlatık darısı yarının başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?