Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teşekkürler ablacim

Wc ve lavabolari yıkadım
Ev supuruldu
Etraf derli toplu
Mercimek çorbası yaptım onun dışında dünden kalan yemeklerim ve tatlım vardı.
Sağlık ocağından ise giris icin gerekli belgemi alıp geldim. Yarında bütün gün hastanede olurum büyük ihtimalle bir sürü ıvır zıvır tahlil isim var

Kızlar şimdi 2011 bir kızım var
Okuldan geldi üstünü başını sıyırdı yatağın üstüne bıraktı halen orda bende elimi sürmedim her Türk Anası gibi tüm vasıflarımı kullandım ben bunu nasıl toplatıracağım evde birde piskoloğ ablası olduğunu unutmayın yani tüm yollar denendi. Kelin ilaçı olsa meselesine döndü artık bir cözüm bulmak istiyorum.

Bekarken bende böyleydim, evlenene kadar duzelmedim üzgünüm

Benim büyük kızda öyle dağınık düzelmiyor da

Odasının kapısını kapat orayi yok say benim annem çok söylenirdi daha da inat ederdim, belki biraz salsa kendim rahatsız olup toplardim.
Bu arda ablada söyleniyor az önce yatağın ucuna oturdum çamaşır katlarken çağırdım sen ana okulundayken sana nasıl oyuncak toplatırlardı ciddi ciddi düşündü kem küm etti bir oyun filan yokmuydu yada ödül nedenki dedi artık aynı yöntemleri denemeyi düşünüyorum dedim
Asılda toplamaya geldim dedi üzerine gidecektim ben seni çarmadımmı diye sonra dur sakinlikle toplasın dedim bugünü atlatık darısı yarının başına

Son düzenleme:
Benim büyük kızda öyle dağınık düzelmiyor da
Üzüldüğüm yeni nesil hiçbirşeyin sorumluluğunu almıyor anne babayı sanki yapmak zorunda olduğunu zannetmeleri buda gelişimlerini etkiliyor 2.de tehtit gibi kullanmaları eskiden ödül ceza sitemi sanki altan altan bize uyguluyorlar yapmazsan şu olur yapmazsan bu olur iyide karşındakide insan büyük diye katlanmak zorunda bırakmak yanlış.

Kendi evini toplar artık çok seyyapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…