parmakların niye yoruldu bişeymi kaçırdım benParmaklarım yoruldu
ıstagramda yasemin sakallıoğlu var yasemoz88 o geldi aklıma onun böyle temizlikle ilgili paylaşımları var çok komik
Yok ya damlatıyor arıtma musluğu ondan sordumSende mi kırdın hayırdır
Allah şifa versinÖnce soğuk algınlığı öksürük varmış şurup vb şeylerden tansiyon şeker aşırı yükselmişti
Tuzlu ayrandan sonra azaldı biraz sersemledim çocuklara yemek ısıtım yediler tekrar uzandım bir tur daha evi toplarsam benden iyisi yokGEçmedi mi daha
10 sayfa geriden beğeni ata ata geldim ablaparmakların niye yoruldu bişeymi kaçırdım ben
Ayakları yukarı kaldır başın yerdeykenTuzlu ayrandan sonra azaldı biraz sersemledim çocuklara yemek ısıtım yediler tekrar uzandım bir tur daha evi toplarsam benden iyisi yok
uygun bişe bulamadım napıyım bilgisayarda çok çeşit yokkiÇok eğlendiğini görüyorum emojinden
Daha iyiler teşekkür ederimAllah şifa versin
YapayımAyakları yukarı kaldır başın yerdeyken
Geçmiş olsunTuzlu ayrandan sonra azaldı biraz sersemledim çocuklara yemek ısıtım yediler tekrar uzandım bir tur daha evi toplarsam benden iyisi yok
Sağol canımGeçmiş olsun
Geçmiş olsun dinlen ev nasıl olsa olur⚘Tuzlu ayrandan sonra azaldı biraz sersemledim çocuklara yemek ısıtım yediler tekrar uzandım bir tur daha evi toplarsam benden iyisi yok
Sanırım önceden etiket edilme durumunun şu anda yokluğundan dolayı öyle diyorlarSinirlendim ama akif degilsiniz diyenlere
GEçmiş olsun önemli bir durum muBugün anca geldim Kb ve kv hastalar hastane işlerimiz var önce ki kadar gelemiyorum
Sonra elden çıkınca işin içinden çıkamıyorum hem kendimi hastalık moduna sokmayayımGeçmiş olsun dinlen ev nasıl olsa olur⚘
Senfe haklisinSonra elden çıkınca işin içinden çıkamıyorum hem kendimi hastalık moduna sokmayayım
susuzluk baş ağrısı yapar en azından kalkıp su içsen daha rahat tutarsın Allah kabul etsin ilaçlarım bitsin bende tutmak istiyorum. biraz dahaSahursuz oruç tutuyorum iki gündür başım ağrıyor akşama doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?