Benimkilerde çamaşır suluEskimisler artik yoksa uydurup giyerdim bir şekilde. Önünde nokta kadar yırtık oluşuyor bazen. Öyle olunca sırtını öne giyerim. Sonra toz bezi olmaya doğru yolcu
Sağol bitanem teşekkür ederim
Benim var öyle büyük kulaklığım takıyom valla kayma yokÖğretemedim tülbentin üstüne kafaüstü kulaklık takıp sabitleyecek
Sevmiyorum ya hiç yemiyorumçok faydalı ama keşke yesen kızartıp yoğurtlusunudamı sevmiyosun
O kadar itici olmasada evet sgsjsgsjAmiğin diyen kız gibi oluyodun sen de dimi
Birde kavga ederken görTavşan çok tatlısınız
Çok geçmiş olsun canımBugün anca geldim Kb ve kv hastalar hastane işlerimiz var önce ki kadar gelemiyorum
Olabilir bi ara sayfa durgundu ondan diyorlardir espiri yapıyorum diyenler alınmaz inşallahSanırım önceden etiket edilme durumunun şu anda yokluğundan dolayı öyle diyorlar
Sen demi örtülüydün hahah ben seni profildeki gibi sanıyorumBenim var öyle büyük kulaklığım takıyom valla kayma yok
Teşekkür ederim canım
Çok sağ ol canım
Biliyorum senin iki katında yerde var diyordu enişteO kadar itici olmasada evet sgsjsgsj
Birde kavga ederken gör
Çok geçmiş olsun canım
Sağolun kızlarTeşekkür ederim canım
Daha iyim az bir baş ağrısı kaldı sanırım o da baş dömesinden az az toplayıp uzanıyorumİşyerinde bazen hızlı hızlı okuyorum kaçırıyorum mesajlarıhepinize geçmiş olsun dikkat edin, iş güç yormayın fazla kendinizi.
Efser sıkma canını herşey olacağına varıyor
Nane Limon Kabugu iyi bak kendine 4 beben var bacımm
papatyamm ıslak saçla durma sakıncalı
Hemsirecik yeni işin hayırlı uğurlu olsun bol bereketli kazançlar
-Hayal ablası karnıbahar yemelisin dene bi kere tavsiye ediyorum
Kimi etiketledin Kocaeli'nde 2009 dan üyeyi nerden buldum
Geldiği gün gitmiş üye deKimi etiketledin Kocaeli'nde 2009 dan üyeyi nerden buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?