Düzenli Evimiz & Hayatımız

2012 doğumlu var bende direk alırım telefonunu baştan ufak taviz verdiğimiz konularda sıkıntı yaşıyorum ben de. Geri adım yok afedersin eşşek gibi yapacaklar

Hiç öyle yeni nesil anası değilim ben her imkanları var yoksunluğa hasretler.

Tabiki konuşup anlatıyorum ama bazen geleneksel yöntemler de devreye giriyor
Bonusum aynen öyleler şu güne kadar marka diye keyfi bir şey alınmadı koca kızım var iyi bir puanla bittirmesine rağmen saçma bir kep töreni için masaraf yapmam dedi gururda duydum.yapmak isteseydi tüm imkanlara sahipken bunu yapmadı
Benim sorulumluluk alma konusundaki özellikle bu küçükteki salılık rahatsız etmeye başladı

@aktif Loram
Kız dışarı çıktı bu markanın bilekten olanı alacak sanırım bunu önermiştiniz demi
BU kim ayol evet efserim buydu.
Bi de ahiretliğime özenmiş
o üye olup terkettiginde ben lisedeymişim vay be.
Efserim söyleme söylenme ters tepiyor. Benim annem aşıri aşırı titiz kadınndı hala öyle hem konusurdu hem canımı yakardı inadinna yapmazdim sonucunu bilsemde. Ne yaparsa annem istedigi gibi olurdum diye dusundum belki yine yapmazdım.

La hem ana baba ezdi
Hem kocası kaynanası ezdi
Ula şimdi çocuk eziyor
Sabahki ütü geçti üzerimizden hemde ayaklayarak ütülediler

Bu konu da bennde dertliyim. Ortanca oğlan yapiyor biseyler ben demeden kendi dolabini düzenlemis büyük rüşvet vermis onunkinde yapmis iyi bisey mi bilemedim
Daha küçükler yarın bunu gülerek anlatırlar sende neden üzüldümki dersin
Belki bende derim.sadece biraz sorumluluk almaları gerekir bunuda bizden esgirmeleri yanlış

Efsercim bende 2014 modeller var.
İkizlerden biri ne kadar düzenli temizse diğeri tam tersi
Ben de bu titizlikle çok zorlanıyorum. Acaba bu benim imtihanım mı diyorum. Gerçi imtihan olacak kadar büyük bir mesele mi bilmem. Keşke böyle olsa imtihanlar diyorum sonra da.

Ama cidden zor... Kızmıyım söylenmiyim diyorum bazen olmuyor.
Epeydir bi kızmama orucundayım. Ama be insan evladı bari biraz toparlan
Ne bilim işte. Masasından dolabına, yatağından çantasına kadar dağınık.
Hayır paspal bir genç kız olmasını istemem. Ne bileyim çiçek gibi olsun, görsün, yapsın, düzen temizlik bilsin isterim.
Biraz değişiyor gibi geliyo bazen ama yine de huy herhalde....
Bakıcaz... Napıcam bazen kitleniyorum ben de.
Seninki daha da büyükmüş. E beklentin de büyük haliyle.

Bu konu da bennde dertliyim. Ortanca oğlan yapiyor biseyler ben demeden kendi dolabini düzenlemis büyük rüşvet vermis onunkinde yapmis iyi bisey mi bilemedim
Keşke benimde aklıma gelseydi ya jsgshs
Kizlar bu entorogermina rahat bir sekilde kullanabilir miyim cocuklara cok pimpirikliyim bu konuda
Kullan asko
Ya onu da yapmazsa demi
Ben hala zorla yapıyorum valla cok tiksinmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…