Kadeşim kendi evini toplayacak diye benim evimi dağıtmak zorundamıKendi evini toplar artık çok seyyapma
Kızlar şimdi 2011 bir kızım var
Okuldan geldi üstünü başını sıyırdı yatağın üstüne bıraktı halen orda bende elimi sürmedim her Türk Anası gibi tüm vasıflarımı kullandımben bunu nasıl toplatıracağım evde birde piskoloğ ablası olduğunu unutmayın yani tüm yollar denendi. Kelin ilaçı olsa meselesine döndü artık bir cözüm bulmak istiyorum.
Bonusum aynen öyleler şu güne kadar marka diye keyfi bir şey alınmadı koca kızım var iyi bir puanla bittirmesine rağmen saçma bir kep töreni için masaraf yapmam dedi gururda duydum.yapmak isteseydi tüm imkanlara sahipken bunu yapmadıHiç öyle yeni nesil anası değilim ben her imkanları var yoksunluğa hasretler.
Tabiki konuşup anlatıyorum ama bazen geleneksel yöntemler de devreye giriyor
Yanii ne desem bilemedimKadeşim kendi evini toplayacak diye benim evimi dağıtmak zorundamıtüm hayatı sorğulattılar bana kafada kalmış 3 tel saç onuda yolun artık bende kurtulayım
Zaden başım dönüyo bak şuraya bayılırım olaçağı o olur
BU kim ayol@aktif Loram
Kız dışarı çıktı bu markanın bilekten olanı alacak sanırım bunu önermiştiniz demi
Bi de ahiretliğime özenmiş
Efserim söyleme söylenme ters tepiyor. Benim annem aşıri aşırı titiz kadınndı hala öyle hem konusurdu hem canımı yakardıKızlar şimdi 2011 bir kızım var
Okuldan geldi üstünü başını sıyırdı yatağın üstüne bıraktı halen orda bende elimi sürmedim her Türk Anası gibi tüm vasıflarımı kullandımben bunu nasıl toplatıracağım evde birde piskoloğ ablası olduğunu unutmayın yani tüm yollar denendi. Kelin ilaçı olsa meselesine döndü artık bir cözüm bulmak istiyorum.
Telefonu yok tabellette bozuldu şimdi bir saatllk pc den başka hakkı yok2012 doğumlu var bende direk alırım telefonunu baştan ufak taviz verdiğimiz konularda sıkıntı yaşıyorum ben de. Geri adım yok afedersin eşşek gibi yapacaklar
BU kim ayolevet efserim buydu.
o üye olup terkettiginde ben lisedeymişim vay be.
Efserim söyleme söylenme ters tepiyor. Benim annem aşıri aşırı titiz kadınndı hala öyle hem konusurdu hem canımı yakardıinadinna yapmazdim sonucunu bilsemde. Ne yaparsa annem istedigi gibi olurdum diye dusundum belki yine yapmazdım.
Daha küçükler yarın bunu gülerek anlatırlar sende neden üzüldümki dersinBu konu da bennde dertliyim. Ortanca oğlan yapiyor biseyler ben demeden kendi dolabini düzenlemis büyük rüşvet vermis onunkinde yapmis iyi bisey mi bilemedim
Geçmiş olsun canımBugün anca geldim Kb ve kv hastalar hastane işlerimiz var önce ki kadar gelemiyorum
Bu iyi@aktif Loram
Kız dışarı çıktı bu markanın bilekten olanı alacak sanırım bunu önermiştiniz demi
Ya onu da yapmazsa demiKendi evini toplar artık çok seyyapma
Ben ahsene kullanıyorum onun bi yan ürününü içeriği aynı olanınıKizlar bu entorogermina rahat bir sekilde kullanabilir miyim cocuklara cok pimpirikliyim bu konuda
Efsercim bende 2014 modeller var.Kızlar şimdi 2011 bir kızım var
Keşke benimde aklıma gelseydi ya jsgshsBu konu da bennde dertliyim. Ortanca oğlan yapiyor biseyler ben demeden kendi dolabini düzenlemis büyük rüşvet vermis onunkinde yapmis iyi bisey mi bilemedim
Kullan askoKizlar bu entorogermina rahat bir sekilde kullanabilir miyim cocuklara cok pimpirikliyim bu konuda
Ben hala zorla yapıyorum valla cok tiksinmisimYa onu da yapmazsa demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?