Doğru söylüyorsun.Bizi unatırsınlar bizde bu kadar üzülmemizle kalalım yeterki ayaklarının üzerinde doğru yolunda yürüyen sağlıklı aklı başında bireyler olsunlar evliyken toplu olmalarına bile razıyım
SOda limon tuz hüplet ayaklarını 40-60 cm kadar yukarı kaldır efser tansiyonun düştüğü an hemen ilk bunu yap direk etkiliyorTansyon aleti geldi tansyonum 10 6 kızlar sanırım öğlen daha çok düşmüş takip edeyim devam ederse dr ye gideyim
deneyeyimSOda limon tuz hüplet ayaklarını 40-60 cm kadar yukarı kaldır efser tansiyonun düştüğü an hemen ilk bunu yap direk etkiliyor
Susuz kalıyor olabilirsin bana da çok oluyor 9-5 le yatıyorum 8-4 oluyor yattıığım için.
Chocogil şimdi pijamalarla gömüyorlar Allah ne verdiyse
Chocogil şimdi pijamalarla gömüyorlar Allah ne verdiysebizde gitsek yesek
Yok kapalı bir bayanımSen demi örtülüydün hahah ben seni profildeki gibi sanıyorum
Geçmiş olsun efser benim hep tansiyonum 10 6 ya da 9 a 6 bazen 8 e kadar iniyor normalim o
Bazen de o kulaklık içerde kalıyor üstübe tülbentle küp kafa gibi oluyor musun sende?Yok kapalı bir bayanım
O kadar iniş normal değil ya benim kafam gidiyor iyice 9-8 de sürünüyorum 11-7 iyi hissettiğimdeki haliGeçmiş olsun efser benim hep tansiyonum 10 6 ya da 9 a 6 bazen 8 e kadar iniyor normalim o
Tülbent değil de kapsonlu olduğumda küp kafa oluyorumBazen de o kulaklık içerde kalıyor üstübe tülbentle küp kafa gibi oluyor musun sende?
Benimde normalim 10-6 falan. Hamileyken 9-5 e kadar düşüyordu. Düşük olanın bu değerlere düşmesinde sorun olmaz demişti doktor.Geçmiş olsun efser benim hep tansiyonum 10 6 ya da 9 a 6 bazen 8 e kadar iniyor normalim o
Halalarımın da öyle ablamın benimde öyle ya normali o 11 12 olduğunda başım ağrıyor mesela. Halamın günde hemşire arkadaşı ölçmüş 8 e 5 çıkmış sen nasıl yaşıyorsun demiş şok olmuşO kadar iniş normal değil ya benim kafam gidiyor iyice 9-8 de sürünüyorum 11-7 iyi hissettiğimdeki hali
Hamileyken niye düşüyor ki tansiyonBenimde normalim 10-6 falan. Hamileyken 9-5 e kadar düşüyordu. Düşük olanın bu değerlere düşmesinde sorun olmaz demişti doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?