kız uyusun deniyeyimSusuz kalıyor olabilirsin bana da çok oluyor 9-5 le yatıyorum 8-4 oluyor yattıığım için.
Şu an hemen bi soda iç ayaklarını kaldır dene
Valla bilmiyorum ki başlarda hep düşük oluyordu benimHamileyken niye düşüyor ki tansiyon
Allah sen bilirsin rahatsız edecek kadar açmıyorsan hafif ses duyulsa da ne olacak kaç saat oluyor kiTülbent değil de kapsonlu olduğumda küp kafa oluyorummüzik dinliyorum son ses karşımda bina yakın demiştim ya acaba müzik sesini duyarlar mı diye düşünüyorum saçma bi müzik olduğunda
bir kaç hafta önce başım ağrıyor yüsek mi diye düşünmüştüm belki dönemsel bir şeydirGeçmiş olsun efser benim hep tansiyonum 10 6 ya da 9 a 6 bazen 8 e kadar iniyor normalim o
Yattım pijamalar üstünde ışıkları kapattım tv nin ışığında romantik romantik takılıyorumAhahah marsmelov cizbiz yapıyor heralde
Carpe diem tinnoşum
Size karşı tutumummmm
Carpe diem tinnoşum
Napıyosun nasılsın anca gelip kızıp gidiyosun
Koşuyorum ama yakalanmıyor anca sabah bonusum
Hastanede hasta potansiyelimiz çok arrtı BonusummNapıyosun nasılsın anca gelip kızıp gidiyosun
Hastanede hasta potansiyelimiz çok arrtı Bonusumm
bizim kadın doğum hastanesiydi. Hastaneye ağır hasarlı rapor verildi boşalttık devlet hastanesi ile birleştik hep birlikte halay çekiyoruz
Ben gene aynı yerimdeyim Bonusum. Nöbet tutmak istemediğim için mesaili yerde çalışıyorumSen yine aynı bölümde değil misin?
Geçmiş olsun efser.Tansyon aleti geldi tansyonum 10 6 kızlar sanırım öğlen daha çok düşmüş takip edeyim devam ederse dr ye gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?