2-5-10 dk instaya baktım gelmişsinKendi kendime konuştum böyle de bi değişik oldu
Ağlayarak günlüğüme yazıyor gibi oldum
2-5-10 dk instaya baktım gelmişsin
Pinhoşummm hoşgeldinnn ama ben gidiyorum ısrarla beni çağrıyolarBen yazınca da herkes sus pus
Ama ben şiveye güldüm hasta oldum dümdüz beğeni oluyor
Rahatsız olacaklar diye değil dinlediğim müzikle dalga gecerler diye assdklAllah sen bilirsin rahatsız edecek kadar açmıyorsan hafif ses duyulsa da ne olacak kaç saat oluyor ki
Kulaklıkla dinliyorum yav dışarı ses çıkıyor ya ondan bahsediyorumHele asiliğe bak son ses müzik açıyor acaba duyulur mu diyor hahagag
En saçma ne dinliyorsun?Rahatsız olacaklar diye değil dinlediğim müzikle dalga gecerler diye assdkl
KIz karşı bina duyamaz onu ya mümkün değilKulaklıkla dinliyorum yav dışarı ses çıkıyor ya ondan bahsediyorum
Sefo benferoEn saçma ne dinliyorsun?
Bugün bana sefo imparator denk geldi bi müddet gitmedi kulağımdan
Bende anksiyete var heran hersey olabilirKIz karşı bina duyamaz onu ya mümkün değil
SAdece kültür değil nesil çatışması ben yaşlıyım yeni nesil rap çok nadir denk gelirse oda sözleri için değil temposu için olurSefo benferosağlam kalça şarkısı bazen azer bülbül İbrahim Tatlıses yıldız tilbe ordan edis Oğuzhan koç
Sivri sinek sesi gibi
Hahahsgah tıkandım
Yaş kaç senin yaşlı ne demek yaSAdece kültür değil nesil çatışması ben yaşlıyım yeni nesil rap çok nadir denk gelirse oda sözleri için değil temposu için olur
Yaş kaç senin yaşlı ne demek yakulaklıkla müzik dinleyen bi kadın yaşlı olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?