39 a mı yaşlı diyorsun yaniDüzenli aralıklarla yaşımı yazmam gerek demek39 yaşındayım
Boşveeeer yat aşşaaaMisafir gitti yemek bulaşıkları makinede yıkandı boşaltmadım daha çay bulaşıkları duruyor tezgahtasabah yapıcam artık napıyım çok yoruldum
Yatıyom vallaBoşveeeer yat aşşaaa
Ama şöyle tezgahta da düzgün dursun bulaşıklar, dağınık olmasın, o bir nebze rahatlatırMisafir gitti yemek bulaşıkları makinede yıkandı boşaltmadım daha çay bulaşıkları duruyor tezgahtasabah yapıcam artık napıyım çok yoruldum
Evet düzgün duruyor öylece sabah ellerimden öperlerAma şöyle tezgahta da düzgün dursun bulaşıklar, dağınık olmasın, o bir nebze rahatlatır
Heh iyi, tabaklar üstüste, bardaklar sudan geçmiş yanyana, şöyle topluca.. Heh rahatladım anlatırken.Evet düzgün duruyor öylece sabah ellerimden öperler
Heh iyi, tabaklar üstüste, bardaklar sudan geçmiş yanyana, şöyle topluca.. Heh rahatladım anlatırken.
Sabahı sabah düşünürsün. Her gün aynı iş
Oh bugun de böyle olsun bee
Ay spor yerine geçer inşallah bugünde vakit bulamadimOh spor olmuş hem
Sağol bitanem teşekkür ederim
Ya abi bu nedir beeOnlara denecek lafları şu an
o kadar haketmiyorlar çünkü.irmik helvasıyla kaşıklıyorum
benim de hep dusuk çıkar normalim 9 a 6 benimdeGeçmiş olsun efser benim hep tansiyonum 10 6 ya da 9 a 6 bazen 8 e kadar iniyor normalim o
Bu mesaj profil resmiyle çok güzel oldu kayıtsız kalamadimBoşveeeer yat aşşaaa
Yeni uyuyacağım ses etmen burdanDökülüyoruz
En son kızı uyyutuyordum o beni uyuttu
Evet sabahın köründe kalkmayacak gibiSende uyumamışsinsweetgirlcandy
Bune yaaa açayıp açayıp sesler telefonun sesini kısana kadar ne anladılar bilmem
Hahahsgah tıkandım
Ben bir fırt çektim saate altı olmuştur diye bakttımYeni uyuyacağım ses etmen burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?