Düzenli Evimiz & Hayatımız

aynen canım bundan sonra kurutucam saçlarımı iyi bi ders oldu bana

bu zamanda kız olsun erkek olsun yetiştirmek öğretmek gerçekten çok zor çünkü onları oyalıyacak eğlendirecek çok şey var telefon , bilgisayar ,malesef tembel bi nesil yetişiyo anneler babalar her şeyi önlerine hazır veriyolar ( sizin için söylemiyorum genel olarak gördüklerim ) benim kızım 13 yaşında mutfağa girmişti yemek yapıyodu ben çalışıyodum. kendi isteğiyle girdi yaptı. üniversiteye giderken ardaşlarıyla evde kaldılar öğrendikleri o kadar işine yaradıki arkadaşları yemek yapmayı bilmiyolardı, yemekleri benim kızım yapıyodu temizliğide diğerleri , hiç zorluk çekmedi aç kalmadılar. 2 sene olucak mayısta evleneli bende çok rahat ettim evlenene kadar Allah razı olsun kızımdan ramazanda sahuru hazırlar bizi kaldırırdı. iftarıda ben hazırlardım. oda öğrenir çok üstüne gitmeyin ama kendi odasının işlerini siz yapmayın rahatsız olunca mecburen yapıcak çocuklarımızın işlerini yaparak onlara iyilik yapmış olmuyoruz,aksine kötülük oluyo hiç bişe öğrenmiyolar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…