Dööleri dööleri dediği an tıkanmıştım sonrası sinek zatenBune yaaa açayıp açayıp sesler telefonun sesini kısana kadar ne anladılar bilmem
sabahın nurundan kalkacağım diye düşünüp yatarsak, uykumuz tatlı ve sağlıklı olurEvet sabahın köründe kalkmayacak gibi
Telefon son sestiDööleri dööleri dediği an tıkanmıştım sonrası sinek zaten
Okulun önündeyim canım bugün niyetlenmedim veli arkadaşlarla buluşucaz eve gelmem en erken 12Bonus kahvaltıdan önce bir ev turu atalımı?
Ben bu tur attım şimdi kahvaltı yapayımOkulun önündeyim canım bugün niyetlenmedim veli arkadaşlarla buluşucaz eve gelmem en erken 12
Uyuyamıyorum ki abliş ya 2 den önce yok. Bi ara yatıyordum erken yok şimdi dönüyorum dönüyorum uyku yoksabahın nurundan kalkacağım diye düşünüp yatarsak, uykumuz tatlı ve sağlıklı olur
aynen canım bundan sonra kurutucam saçlarımı iyi bi ders oldu banaİşyerinde bazen hızlı hızlı okuyorum kaçırıyorum mesajlarıhepinize geçmiş olsun dikkat edin, iş güç yormayın fazla kendinizi.
Efser sıkma canını herşey olacağına varıyor
@Nane limon kabugu iyi bak kendine 4 beben var bacımm
papatyamm ıslak saçla durma sakıncalı
@Hemsirecik yeni işin hayırlı uğurlu olsun bol bereketli kazançlar
-Hayal ablası karnıbahar yemelisin dene bi kere tavsiye ediyorum
bu zamanda kız olsun erkek olsun yetiştirmek öğretmek gerçekten çok zor çünkü onları oyalıyacak eğlendirecek çok şey var telefon , bilgisayar ,malesef tembel bi nesil yetişiyo anneler babalar her şeyi önlerine hazır veriyolar ( sizin için söylemiyorum genel olarak gördüklerim ) benim kızım 13 yaşında mutfağa girmişti yemek yapıyodu ben çalışıyodum. kendi isteğiyle girdi yaptı. üniversiteye giderken ardaşlarıyla evde kaldılar öğrendikleri o kadar işine yaradıki arkadaşları yemek yapmayı bilmiyolardı, yemekleri benim kızım yapıyodu temizliğide diğerleri , hiç zorluk çekmedi aç kalmadılar. 2 sene olucak mayısta evleneli bende çok rahat ettim evlenene kadar Allah razı olsun kızımdan ramazanda sahuru hazırlar bizi kaldırırdı. iftarıda ben hazırlardım. oda öğrenir çok üstüne gitmeyin ama kendi odasının işlerini siz yapmayın rahatsız olunca mecburen yapıcak çocuklarımızın işlerini yaparak onlara iyilik yapmış olmuyoruz,aksine kötülük oluyo hiç bişe öğrenmiyolar .Kadeşim kendi evini toplayacak diye benim evimi dağıtmak zorundamıtüm hayatı sorğulattılar bana kafada kalmış 3 tel saç onuda yolun artık bende kurtulayım
Zaden başım dönüyo bak şuraya bayılırım olaçağı o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?