Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım penyez83 abla geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım ya benimde boğazlarım yanmaya başlıyo hasta olucağımı ordan anlıyorum. inşallah seninki faranjit falan deildir.çabuk geçer Allah şifalar versin

Alıntıla yapamadığım varsa, kusura bakmayın canlar çok sağolun Allah razı olsun

Dr dan geldik üst solunum yolu enfeksiyonu dedi..
Ecz gibi oldum bir sürü ilaç yazmış bitir hepsini dedi... Bol sıvı tüketin maske kullanın ve dinlenin dedi... Her yerde salgın varmış. Evdeyim bakalım kaç günde atlatırız

tekrar geçmiş olsun mide koruyucuda vermişmi ilaçlar mideye dokunuyo benimde sonradan aklıma geldi mide koruyucu içmek

tekrar geçmiş olsun mide koruyucuda vermişmi ilaçlar mideye dokunuyo benimde sonradan aklıma geldi mide koruyucu içmek
Yok yazmamış papatyam çok ilaç kullanan biri değilim dokunmaz umarım.. bunları yazmış

Son düzenleme:
çok kötü olmuşsun canım rapor alıp dinlenebilseydin keşke tavuk suyuna çorba iyi olur sıcak sıcak limonlu

sen hastane ortamında daha çabuk kaparsın hastalığı gerçi ben iş yerinde oturduğum yerde kapıyorum anlamadım gitti

Dinlen canım çok sıcak da içme içecekleri oda arttırıyor sıcağa yakın ılık tüket çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim tatlı hanımlar
Rapor aldım pazartesi işe başlayacağım
çorbamı içtim.İlaçları aldım.Yatışa geçeceğim
Kaç yaşında olursan ol galiba yanında annenin bakmasını istiyorsun.
Hayatımda hep bir uzaklığı gurbeti dibine kadar yaşadım neyse Allah can sağlığı versin
Sizler dikkat edin kendinize hasta olmayın iyi olunca geleceğim

İşlerim baya birikti
Yarın kuranimiz var bugün evi güzelce temizleyip yikanacak çamaşırları halletmem lazım bide yemek yapmam lazım
Yarın erkenden yine gidicem
Hayat garip en acılı olduğun anda bile gelen insanlara ikramı düşünüyorsun ne mutlu ki dedemin seveni çok varmış onur duydum
Dedemin kabrine gidip sakin sakin konuşmak istiyorum onunla..dünde gittik ama kalabalık gittik güzelce temizledik taşlarını çevresini bu dünyada ki son evini de elimizden geldiğince düzenledik

Eklentiler

• Screenshot_20240214_115957_Gallery.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 49
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım benim sen nasılsın ?

Mekanı cennet olsun ne güzel ardında hayırlı evlatlar bırakmış

sevilen bi insanmış ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…