penyez83 canım geçmiş olsun
Berbat bir gece geçirdim.Sıfır uyku
Çok kötüyüm.Buhar serum alıyorum.Raporluyum.İşe gidecek durumda hiç değilim.
Dönemedim mesajlara
penyez83 ablam bir çeşit virüsmüş.Kesinlikle doktora git ilaçlara başla.
çok geçmiş olsun canım ya benimde boğazlarım yanmaya başlıyo hasta olucağımı ordan anlıyorum. inşallah seninki faranjit falan deildir.çabuk geçer Allah şifalar versin
ben şu an iyiyim canım sağol 10 gün önce çok hastaydım. üç kere doktora gittim bir sürü ilaç içtim yeni iyileştim.Geçmiş olsun bal zencefil tüketin ilerlemeden geçer inşallah
tekrar geçmiş olsun mide koruyucuda vermişmi ilaçlar mideye dokunuyo benimde sonradan aklıma geldi mide koruyucu içmekAlıntıla yapamadığım varsa, kusura bakmayın canlar çok sağolun Allah razı olsun
Dr dan geldik üst solunum yolu enfeksiyonu dedi..
Ecz gibi oldum bir sürü ilaç yazmış bitir hepsini dedi... Bol sıvı tüketin maske kullanın ve dinlenin dedi... Her yerde salgın varmış. Evdeyim bakalım kaç günde atlatırız
Yok yazmamış papatyam çok ilaç kullanan biri değilim dokunmaz umarım.. bunları yazmıştekrar geçmiş olsun mide koruyucuda vermişmi ilaçlar mideye dokunuyo benimde sonradan aklıma geldi mide koruyucu içmek
amaklovin antibiyotik diğerleride soğuk algınlığı için sprey ve gargara banada vermişti. inşallah dokunmaz canım benim midem biraz hassas dokunuyoYok yazmamış papatyam çok ilaç kullanan biri değilim dokunmaz umarım.. bunları yazmış
Eki Görüntüle 3387024
Düzenli kullan kuzum Rabbim şifa versinYok yazmamış papatyam çok ilaç kullanan biri değilim dokunmaz umarım.. bunları yazmış
Hoşgeldin canımHerkese hayırlı günler nasılsınız bugün evimdeyim
Sizlere bi selam vermek istedim
Hosbuldum sağol canımHoşgeldin canım
çok kötü olmuşsun canım rapor alıp dinlenebilseydin keşke tavuk suyuna çorba iyi olur sıcak sıcak limonlu
sen hastane ortamında daha çabuk kaparsın hastalığı gerçi ben iş yerinde oturduğum yerde kapıyorum anlamadım gitti
Dinlen canım çok sıcak da içme içecekleri oda arttırıyor sıcağa yakın ılık tüket çok geçmiş olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım benim sen nasılsın ?İşlerim baya birikti
Yarın kuranimiz var bugün evi güzelce temizleyip yikanacak çamaşırları halletmem lazım bide yemek yapmam lazım
Yarın erkenden yine gidicem
Hayat garip en acılı olduğun anda bile gelen insanlara ikramı düşünüyorsun ne mutlu ki dedemin seveni çok varmış onur duydum
Dedemin kabrine gidip sakin sakin konuşmak istiyorum onunla..dünde gittik ama kalabalık gittik güzelce temizledik taşlarını çevresini bu dünyada ki son evini de elimizden geldiğince düzenledik
Mekanı cennet olsunİşlerim baya birikti
Yarın kuranimiz var bugün evi güzelce temizleyip yikanacak çamaşırları halletmem lazım bide yemek yapmam lazım
Hayat garip en acılı olduğun anda bile gelen insanlara ikramı düşünüyorsun ne mutlu ki dedemin seveni çok varmış onur duydum
Dedemin kabrine gidip sakin sakin konuşmak istiyorum onunla..dünde gittik ama kalabalık gittik güzelce temizledik taşlarını çevresini bu dünyada ki son evini de elimizden geldiğince düzenledik
Hoş geldin nasılsınHerkese hayırlı günler nasılsınız bugün evimdeyim
Sizlere bi selam vermek istedim
sevilen bi insanmış ne güzelİşlerim baya birikti
Amin canım çok sağol hamdolsun daha iyiyim sen nasılsınAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım benim sen nasılsın ?
Amin canım sagoalsinMekanı cennet olsunne güzel ardında hayırlı evlatlar bırakmış
Hosbuldum canım sağol hamdoslun daha iyiyim sen nasılsınHoş geldin nasılsın
Şükür iyiyim bendeHosbuldum canım sağol hamdoslun daha iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?