Sifa olsunlar inşallahOdayı serin tutuyoruz kışın canım kalorifer hasta ediyor yoksa. Ama uyku tulumu var üşümedi de neden anlamadım. Burnu akmaya başladı tüm tuşlara basıyorum bitkisel bakalım inşallah ilerlemez
çok şükür çabuk toparlamışsın penyezev almış başını gidiyordu oturun oturun geldim dedim ve kalktım
ıspanakları ayıklayıp,yıkayıp, sirkeli suda beklettim
çorbayı ocağa koydum
ev havalandırdı
nevresim değişti
etrafı toplayıp robotu çalıştırdım, süpürüyor
şöyle üsten toz aldım
wc lavabo yıkandı
havlular değiştirildi
kahvemi içip ıspanağı pişiririm birazdan
Yarın işe gideceğim, daha iyiyim elhamdülillah
Hepinize kolay gelsin
canın sağolsun, isteyerek yapılan bişe deil sonuçta benim kızımda yeni aldı ehliyetini çok şükür 1 seferde evraklarını verdi ehliyet gelicekmiş .Kursumuz var ya efseriko ben evden ilgileniyorum
Telafi edilebilir bize biraz zararı olacak ama önemli değil şu an için. 2 kursiyerin bugün sınavı varmış ve ben bunu farketmemişim. Haliyle kursiyerlerin haberi olmadı. Sınava yarım saat kala gördüm. Hakları yandı. Birinin son hakkıydı dosyası yandıdiğerinin 3.hakkıydı. Dosyası yananı tekrar kayıt edicez ücretsiz. 3.hakkı olan buna girmediği için son hakkı kaldı eğer geçemezse sonraki sınavda onu da ücretsiz kayıt edecez
Ayakta atlatıyorum şükürçok şükür çabuk toparlamışsın penyez
sende benim gibi 16 yaşındamı evlendinYaş 16 geç kalmışım gibi
Hayırlı olsun kazasız belasız kullansın inşallahcanın sağolsun, isteyerek yapılan bişe deil sonuçta benim kızımda yeni aldı ehliyetini çok şükür 1 seferde evraklarını verdi ehliyet gelicekmiş .
ah geçmiş olsun canım ALLAH ŞİFA VERSİNHastalık bizim eve de girdi ve kızım hastalandı. Gece uyutmuyor. Uykusuz olunca gündüzümden de pek bişey anlamıyorum benbugün doktora götürücem bakalım .
sizede çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinGünaydıngüne hastalıkla başladık biz
Hastalık bizim eve de girdi ve kızım hastalandı. Gece uyutmuyor. Uykusuz olunca gündüzümden de pek bişey anlamıyorum benbugün doktora götürücem bakalım .
Geçmiş olsun kızlar Cuma hürmetine Rabbim sağlık şifa versinGünaydıngüne hastalıkla başladık biz
amin canım sağolasınHayırlı olsun kazasız belasız kullansın inşallah
Sağolasın ablasizede çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Amin sağol ablişGeçmiş olsun kızlar Cuma hürmetine Rabbim sağlık şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?