Düzenli Evimiz & Hayatımız

Odayı serin tutuyoruz kışın canım kalorifer hasta ediyor yoksa. Ama uyku tulumu var üşümedi de neden anlamadım. Burnu akmaya başladı tüm tuşlara basıyorum bitkisel bakalım inşallah ilerlemez
Sifa olsunlar inşallah ❤❤

çok şükür çabuk toparlamışsın penyez

canın sağolsun, isteyerek yapılan bişe deil sonuçta benim kızımda yeni aldı ehliyetini çok şükür 1 seferde evraklarını verdi ehliyet gelicekmiş .

Hastalık bizim eve de girdi ve kızım hastalandı. Gece uyutmuyor. Uykusuz olunca gündüzümden de pek bişey anlamıyorum ben bugün doktora götürücem bakalım .
ah geçmiş olsun canım ALLAH ŞİFA VERSİN

Bulaşık mak boşalttım
Kahvaltı bulaşık topladım
Kek yaptım
Akşam yemeğini yaptım (nohut)
Evi süpürdüm
Yerleri sildim
Tozları aldım
Banyo wcler sildim
Balkonu düzenledim
Etrafı onu bunu şunu toparladım

Arkadaşlar çok durmıcak ama bana da iyi oldu böyle bir temizliğe ihtiyacım vardı.

Aslında daha derin bir temizlik lazım.
Kapı cam banyo fayansları silmeli falan.
Onu kocam beyle yapıcam en kısa zamanda.

Şimdi güzel oldu mis gibi.
Çayımı da koyayım.
Çok oturmasalar da 2 çay içerizz, kahvaltıda içmedim.

hayırlı cumalar, nasılsınız kolay gelsin herkese, dün akşam bizim evde kuran okuması vardı. annem , kızım,görümcem,eltimin 2 kızı,gelini,abimin gelini ve çocuklar vardı . güzel geçti kuran okundu,sonrasında çay muhabbet poğaça,kek,patates salatası ve sarma vardı sarmayı önceden sarmıştık. haftayada görümcemdeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…