Hastalık bizim eve de girdi ve kızım hastalandı. Gece uyutmuyor. Uykusuz olunca gündüzümden de pek bişey anlamıyorum benbugün doktora götürücem bakalım .
Çook geçmiş olsunGeçmiş olsun gecede benimki hastalandı öksürük ses kısıklığı başladı şimdi de ateşi çıkıyor
Amin abla sağolasınÇok geçmiş olsun kızlar salgın maalesef heryerde. RABBİM acil şifalar versin
Amin çok teşekkür ederim. Hiç bir şeyi yoktu gece uyandı ses biraz kısık öksürük var hafif hafif anlamadım neden oldu. İnşallah hasta olmaz kızınÇook geçmiş olsunbenim kızımda hasta olacak gibi
Rabbim tüm hastalara şifa versin
Sağolasın loriş
Peynir markası gibi olldu bu kız dghdjddj
Hastalık bizim eve de girdi ve kızım hastalandı. Gece uyutmuyor. Uykusuz olunca gündüzümden de pek bişey anlamıyorum benbugün doktora götürücem bakalım .
Çok geçmiş olsun kızlar bol bol sıcak şeyler tüketimGeçmiş olsun gecede benimki hastalandı öksürük ses kısıklığı başladı şimdi de ateşi çıkıyor
Teşekkür ederim parişÇok geçmiş olsun kızlar bol bol sıcak şeyler tüketim
Ayy baktım çok sayfa var atladım artık penyezim en son 96 kişi dediğini gördüm
Bir sayfa geriye git canımAyy baktım çok sayfa var atladım artık penyezim en son 96 kişi dediğini gördüm146 mı oldu demek sonra
Amin canim sag ol .Amin çok teşekkür ederim. Hiç bir şeyi yoktu gece uyandı ses biraz kısık öksürük var hafif hafif anlamadım neden oldu. İnşallah hasta olmaz kızın
Odayı serin tutuyoruz kışın canım kalorifer hasta ediyor yoksa. Ama uyku tulumu var üşümedi de neden anlamadım. Burnu akmaya başladı tüm tuşlara basıyorum bitkisel bakalım inşallah ilerlemezAmin canim sag ol .
Odası soguk muydu acaba ? senin kızında ilerlemeden bi an önce toparlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?