Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hastalık bizim eve de girdi ve kızım hastalandı. Gece uyutmuyor. Uykusuz olunca gündüzümden de pek bişey anlamıyorum ben bugün doktora götürücem bakalım .

Geçmiş olsun gecede benimki hastalandı öksürük ses kısıklığı başladı şimdi de ateşi çıkıyor
Çook geçmiş olsun benim kızımda hasta olacak gibi
Rabbim tüm hastalara şifa versin

Çook geçmiş olsun benim kızımda hasta olacak gibi
Rabbim tüm hastalara şifa versin
Amin çok teşekkür ederim. Hiç bir şeyi yoktu gece uyandı ses biraz kısık öksürük var hafif hafif anlamadım neden oldu. İnşallah hasta olmaz kızın

Amin çok teşekkür ederim. Hiç bir şeyi yoktu gece uyandı ses biraz kısık öksürük var hafif hafif anlamadım neden oldu. İnşallah hasta olmaz kızın
Amin canim sag ol .
Odası soguk muydu acaba ? senin kızında ilerlemeden bi an önce toparlar insallah

Amin canim sag ol .
Odası soguk muydu acaba ? senin kızında ilerlemeden bi an önce toparlar insallah
Odayı serin tutuyoruz kışın canım kalorifer hasta ediyor yoksa. Ama uyku tulumu var üşümedi de neden anlamadım. Burnu akmaya başladı tüm tuşlara basıyorum bitkisel bakalım inşallah ilerlemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…