Cuma saati okunacakları okuyalım sonra kahve içeriz gittim benAblama kahvaltıya gitmiştim az önce geldim.
İş güç dolu okuncaklar var cuma saati içilecek kahve isteği var 2 saat sonra gidilecek okul var
Nasıl beğendin miGonulmeyvesi a101 in o çamaşır sulu şeyinden aldım yeşilinden sen demiştin güzel diye
Bende oğlumu uyuttum şimdi bende en önce okunacaklara oturuyorum insallahyettim okuncaklara penyezim
Çok geçmiş olsun
Ah kıyamam yaGeçmiş olsun gecede benimki hastalandı öksürük ses kısıklığı başladı şimdi de ateşi çıkıyor
Çok geçmiş olsun kızlar salgın maalesef heryerde. RABBİM acil şifalar versin
Anne benden sana bulaşmaz merak etme diyip diyip sarılıp öpüyor bonusum nasıl engel olayımGeçmiş olsun limonsuz koru kendini bari sen hasta olma
Olmaz inşAllah canımÇook geçmiş olsunbenim kızımda hasta olacak gibi
Rabbim tüm hastalara şifa versin
Çok geçmiş olsun kızlar bol bol sıcak şeyler tüketim
ah geçmiş olsun canım ALLAH ŞİFA VERSİN
Amin Çok sağolun kızlar Allah razı olsunGeçmiş olsun kızlar Cuma hürmetine Rabbim sağlık şifa versin
Daha kullanmadım kiNasıl beğendin mi
Ben böyle yagli bulasikalra falan kullanıyorum şöyle tezgahı falan silerken bi içimi rahatlatıyor ama sence nasıl bide hani tam çamaşır suyu etkisi yok kıyafetlerle falan agirtma yapmıyor
Salgın bizi tepe takla etti pamuğummm sesimii özledimmmmm nerdesinnn gel gayrııııÇok geçmiş olsun ablammmsalgın fenaymış.. Ben ayakta atlatıyorum iki gündür iyi gibiydim, ama akşam üstü burnum, gözüm akmaya ve hapşırmaya başladım. Pazartesi işe gideceğim bu halde bulaştırma ihtimalim var
Geçmiş olsunnn limonsuzummmHastalık bizim eve de girdi ve kızım hastalandı. Gece uyutmuyor. Uykusuz olunca gündüzümden de pek bişey anlamıyorum benbugün doktora götürücem bakalım .
Size de geçmiş olsunn sivitimmmmGeçmiş olsun gecede benimki hastalandı öksürük ses kısıklığı başladı şimdi de ateşi çıkıyor
cok gecmiş olsun Allah im şifa versinHastalık bizim eve de girdi ve kızım hastalandı. Gece uyutmuyor. Uykusuz olunca gündüzümden de pek bişey anlamıyorum benbugün doktora götürücem bakalım .
Çok sağolasın hayalim
Hee ben kullandın sandım yani çok abartılacak bisey değil de işimi görüyor şükürDaha kullanmadım ki
Maşallah ne kadar güzel olmuşEki Görüntüle 3388125 etkinlik dersinde serbest çalışmışlar Aksâ'yı yapmak istemiş
Ben cifin kullanıyodum da sonra bıraktım.Hee ben kullandın sandım yani çok abartılacak bisey değil de işimi görüyor şükür
Ben çamaşır suyu kokusu duyunca güzel oluyor çok sağlıklı değil diyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?