Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amanda badilerin en şairi gelmezmiyim yeni eve düştüm iki soluklanayım çay neyin içeyim
Debriyaj vites bende sen gazı ayarla
Dinlen soluklan sonra He Man gölgelerin gücü adına deyip ahtopot gibi her yere girişelim

bende çalışan biri olarak dünkü yaptıklarımı yazayım ozaman
pazar olduğu için 10,30 gibi kalktım eşim ve oğlum yatıyolar tabiki , çayı demledim. kahvaltı hazırladım. onlarıda kaldırdım.kahvaltımız yaptık. ondan sonra gelsin maraton , camları açtım evi havalandırdım. yatak çarşaflarını değiştirdim, yatakları topladım. bütün evi süpürdüm. viladayla sildim, 3 makine çamaşır yıkandı renkli beyaz ve paspaslar balkonu yıkadım çamaşırları astım. mutfağı topladım, bulaşıkları makineye doldurdum.birazda elimde yıkadım ocağı sildim. ütü birikmişti onları yaptım. tuvalet lavabo temizledim. koltuk örtülerini silkeledim serdim. açma hamuru mayaladım , brokoli haşladım salatasını yaptım çok severiz kızımla onu çağırdım,annemi çağırdım işlerimi bitirince çayıda demledim. hep beraber yedik

Eklentiler

• 20240218_175229.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 48
  • 20240218_161803.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…