Düzenli Evimiz & Hayatımız

Neyse kalkıyom ben ya of iki yalandan bi şey yapıyım yazıyım bari
Bende eve bakıyorum yapacak bisey yok ki yaa ne yapayım diyorum şuan
Halbuki
Yemek yapılacak
Makineye çamaşır atılacak
Lavanolar dezenfekte edilecek
Ütü yapılacak
Bulaşık m. Bolsaltolacak
Falan falan falan

Benimkiler de dağıldı yine en son ne zaman yapmıştım acaba dur bakacam

Taa aralik ayında en son duzenleme yapmisim dolapları çekmeceleri
Ben başladım güzel gidiyor sen de gelsene
amin canım sağolasın, Allah seninde kalbine göre versin inşallah annene daha yakın bi yere tayininiz çıkar
Anneme yakınım sadece evim uzak insallah tayinimiz çıkmaz ☺ Allah razı olsun abla ❤❤

penyez83 @papatyamm badişkolarım ben eve gidince inzivaya çekileceğimmm iş filan yapmıyorum
Bingöl’de gelmeyen gebe bebe bugün geldi ay oluk oluk hasta geldii
Benim doğumum da ebe seni seneye burda görmeyeyim dedi artk nasıl illallah ettiyse☺☺ dogum orani burda biraz fazla

Son düzenleme:
Efser benim yaptığım bi tarif vardı bulamadım şimdi ama dolu benzer tarif var yutubda.

Bir parça küp küp tavuğu sıvı yağla soteliyorum 1-2 diş sarımsak koyuyorum sadece malzeme olarak bir de varsa krema.
Haşlanmış herhangi bir makarnayla bu tavuğu katıştırıp üstüne beşamel sos yapıyorum üstüne de kaşar.

Üstü yoğun soslu altı kuru olmasın diye borcama dökmeden önce beşameli komple makarnaya bulayıp öyle kaşarını koyduğum da oldu o şekilde iyi oluyor.

Hiç yapmadım desem normal makarnadan oluyor mu o ?

Her gün ayrı bi sorun bu yemek işi ya

Sulu köfte mi ? Onu kim yuvarlayacak ?

Oluyor tabi hepsiyle.

Yok sulu köfte değil sanırım onun adı. Patates ve köfteyi kızartıyorsun tavada buluşturup pişiriyorsun yuvarlamadan normal köfte boyutunda

İzmir köfte o
Bonus badiskom müge izlemekten hic bir is yapmadım

Keyfine bak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…