- 2 Ağustos 2013
- 38.496
- 129.945
- 798
Evet yaa havalandırmak için açıyorum 2 dk da buz oluyor evOfff kalkıyom tamamhavada buz gibi bugün
Artık esim erken geliyor o yüzden malesef gece mesailerini sabaha çekmem lazımSen gececisin
Hayırlı evlatBi itiraf da bulunayım annem gelecek bugün kalmaya yarın ben Ankaraya gitcem. O yapmasın diye yapıyorum
Bende kalkıyorum simdiiiAynen valla senden gözümüz korkuyordu Sweet çoştu bugün maşallah
Puhhh.Ooooo onun eşi tek sahiplenmez seni eşim diye
Ahahahah ay hayaaalHayırlı evlatkeşke benim ammem gelse yapsa ben yatsam
Hala kalkmak istemiyorumAhahahah ay hayaaal
Zorla olmaz bacımsu yarın yaparsın boşverHala kalkmak istemiyorum
Bende eve bakıyorum yapacak bisey yok ki yaa ne yapayım diyorum şuanNeyse kalkıyom ben ya of iki yalandan bi şey yapıyım yazıyım bari
Kız kalk tamam yeter hadiHeriflerle beraber silicem banyoyu nerdeyse kalkamiyorum
Otur yaaa boş ver hayalim akşam olduHala kalkmak istemiyorum
Yarı tatilden 2 hafta önceydi
Ben bir türlü beceremrdimyaptığın sağlam bir tarif var mı
Benimkiler de dağıldı yine en son ne zaman yapmıştım acaba dur bakacam
Ben başladım güzel gidiyor sen de gelseneTaa aralik ayında en son duzenleme yapmisim dolapları çekmeceleri
Anneme yakınım sadece evim uzak insallah tayinimiz çıkmaz ☺ Allah razı olsun abla ❤❤amin canım sağolasın, Allah seninde kalbine göre versin inşallah annene daha yakın bi yere tayininiz çıkar
Benim doğumum da ebe seni seneye burda görmeyeyim dedipenyez83 @papatyamm badişkolarım ben eve gidince inzivaya çekileceğimmm iş filan yapmıyorum
Bingöl’de gelmeyen gebe bebe bugün geldi ay oluk oluk hasta geldii
Hiç yapmadım desemnormal makarnadan oluyor mu o ?
Her gün ayrı bi sorun bu yemek işi ya
Sulu köfte mi ? Onu kim yuvarlayacak ?
Yok sulu köfte değil sanırım onun adı. Patates ve köfteyi kızartıyorsun tavada buluşturup pişiriyorsunyuvarlamadan normal köfte boyutunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?