Gardırop bitiyor bi kısım kaldı ama katlanacaklar çok onları katlayıp yerleştircemBen yeni başlıyorum işe güceLidlaylim sen neettin
Ay nasıl izliyorsunuz Müge’yi ya ben korkuyorum onu izlerken hep bi cinayet var
Olabilir aslında ilerleyen günlerdeBen başladım güzel gidiyor sen de gelsene
Anneme yakınım sadece evim uzak insallah tayinimiz çıkmaz ☺ Allah razı olsun abla ❤❤
İyi en azından bugün o odadasın sadeceGardırop bitiyor bi kısım kaldı ama katlanacaklar çok onları katlayıp yerleştircem
Brokoli vardı evde bende haşlayıp zeytin yağında çevirdim tereyağı makarna krema kaşar peyniri baharatla birleştirdimEfser benim yaptığım bi tarif vardı bulamadım şimdi ama dolu benzer tarif var yutubda.
Bir parça küp küp tavuğu sıvı yağla soteliyorum 1-2 diş sarımsak koyuyorum sadece malzeme olarak bir de varsa krema.
Haşlanmış herhangi bir makarnayla bu tavuğu katıştırıp üstüne beşamel sos yapıyorum üstüne de kaşar.
Üstü yoğun soslu altı kuru olmasın diye borcama dökmeden önce beşameli komple makarnaya bulayıp öyle kaşarını koyduğum da oldu o şekilde iyi oluyor.
Makarna böreğidir o yapamadım deme kız anaa kaç yıllık yemek yapan insanBrokoli vardı evde bende haşlayıp zeytin yağında çevirdim tereyağı makarna krema kaşar peyniri baharatla birleştirdim
Geçen küçük kız dışarda yemiş beğenmişti dur bakalım yiyecekmi
Bonus ben fırın makarnayı yapamadım gittiyufka arasındaki olanı çok yaptım ama çocukken bir yerde yemiştim hiç o tadı yakalayamadım hatta kadından tarif bile aldım öyle paşemelli filan değil sütlü börek sosu gibi bir şeydi yinede olmadı ama bir dahaki bunu da deniyeyim
Ben polisiye dizi kvamında seyrediyorumAy nasıl izliyorsunuz Müge’yi ya ben korkuyorum onu izlerken hep bi cinayet var
Ben polisiye dizi kvamında seyrediyorum
Hiç sorma ya kurudu kaldı fırında yada o paşemel kesik kesik olmuştur ben severim çok denedim olmadıMakarna böreğidir o yapamadım deme kız anaa kaç yıllık yemek yapan insan
Yıllardır hata taaaa Gazateci Şenay Düdekle yaptığı proğramdan beri izliyorum çok uzun zaman izlediğim için beni çok etkilemiyor .İzleyemediğim programlardan biri ya
Ben hayal gibi korkmuyorum yaa ben sevmiyorumYıllardır hata taaaa Gazateci Şenay Düdekle yaptığı proğramdan beri izliyorum çok uzun zaman izlediğim için beni çok etkilemiyor .
Nasıl yaa allah allahhhh güldüm inş beşamelime bişey olmazHiç sorma ya kurudu kaldı fırında yada o paşemel kesik kesik olmuştur ben severim çok denedim olmadı
Bu kadar yemek yaparım bir onu yapamadımNasıl yaa allah allahhhh güldüm inş beşamelime bişey olmaz
Alınma efserim vallaha güldüm ve inanmıyorum hala onu nasıl yapamadığınaBu kadar yemek yaparım bir onu yapamadım
Bana alışkanlık yaptı seyretmesemde açıyorum sesini dinliyorumBen hayal gibi korkmuyorum yaa ben sevmiyorum
Makarnacılar lütfen maşallah koyalım inşallahGeç olduğuna bakmayım dinlenmişim çok iş edesim var bir de lahana sarasım karası beyazı evde hazır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?