Eşi benim gönül daha oturuyorum rakibim 1 haftalık işi 1 günde bitirdiSenin eşin kimdivalla pazartesi günün hakkini veriyorsun arkadaşım tebrikler
Yok bee detaylı değil normal sil süpürEşi benim gönül daha oturuyorum rakibim 1 haftalık işi 1 günde bitirdi
Kız beni mi gördün bu kadar iş yapmayı
hayır bu grupta öyle birileri yok nerden tanıcazKImmis o balıketliler biz tanir miyiz
Sus daha ne yapıcan ya evi kırkladın resmenYok bee detaylı değil normal sil süpür
Yaa bak bende daha oturuyorum eş olaydık uyumlu olurduEşi benim gönül daha oturuyorum rakibim 1 haftalık işi 1 günde bitirdi
Aynen haberleşip yapalım baharatliklara girdiğimiz gibiEFSER bir girelim diyordu hep birlikte yormadan yapalım.Benimde ihtiyacim var yani mutfagin
Benim eşim hayal miBen köfteli patatesli yemek dedim benim eşim hayal sulu köfte mi dediama onun adı sulu köfte değil
Hee bide bana gönulün eşi kim olacak sürekli iş yapıyorsun diyordun seni gidi seni
Ahahahah eşleşme işe yaradı demek kiKız beni mi gördün bu kadar iş yapmayıkahve içiyom ben daha of
Abla yaahayır bu grupta öyle birileri yok nerden tanıcaz
Hiiççhayır bu grupta öyle birileri yok nerden tanıcaz
Sen gececisinYaa bak bende daha oturuyorum eş olaydık uyumlu olurdu
Aynen valla senden gözümüz korkuyordu Sweet çoştu bugün maşallahHee bide bana gönulün eşi kim olacak sürekli iş yapıyorsun diyordun seni gidi seni
Sabahtan beri hiç bir şey yapmadım
Ooooo onun eşi tek sahiplenmez seni eşim diye
Yaw ben bunu yaptım şimdi bir kaç gün ellemem robot süpürürHee bide bana gönulün eşi kim olacak sürekli iş yapıyorsun diyordun seni gidi seni
Sabahtan beri hiç bir şey yapmadım
Offf kalkıyom tamamAhahahah eşleşme işe yaradı demek kikalk kalk bir süpürge tut
Bi itiraf da bulunayım annem gelecek bugün kalmaya yarın ben Ankaraya gitcem. O yapmasın diye yapıyorumAynen valla senden gözümüz korkuyordu Sweet çoştu bugün maşallah
Kocamda kocamOoooo onun eşi tek sahiplenmez seni eşim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?