- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.288
- 598
- 37
Aynen öyle yaptım ama yarım saat yerine 1 saat 30 dk sürdüÖnce yemeği koy pişene kadar toplarsın
ALLAH kabul etsin ben kıldım tesbihatlarımı tamamlıyorumgeçmişi okuyamadım Selamlar herkese hayırlı akşamlar
Öğlen önce yemekleri koydum️
Sonra mutfağı topladım️
Bulaşık.m boşalttım doldurdum️
Oğlum uyandı çorbasını içerdim️
Hazırlandık çıktık️
Gelince yemekleri isittim️
Salata yaptım️
Sonra sofrayı topladım️
Çayı demledim️
Bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım️
Yatsıyı kılmaya gidiyorum erkenden inşallahpenyez83 ablam gibi
Diğer gorevleromi de vakitlice yapayim Sonra gelip okurum inşallah
Aynen abla bende kılıp peşine cekicem inşallahALLAH kabul etsin ben kıldım tesbihatlarımı tamamlıyorum
Tabiki dersin hayalcim 9 sene ilerden bildiriyorum kesin bilgiPinhan teşekkür ederiminşallah 3-5 yıl sonra boşa o kadar takılmışım derim dediğin gibi ama travma benimkisi geçer mi bilmiyorum
O kadar bekleme en kısa zamanda boşuna takılmışım de ve önüne bak3-5 yıl sonra boşa o kadar takılmışım derim
Tabiki dersin hayalcim 9 sene ilerden bildiriyorum kesin bilgi
Çok ileri olmadı mı 17-Hayal bende 17 sene ileriden bildiriyorum kesin ve net bilgi
Yanlış mı hesap ettim bir muhasebeci olarakÇok ileri olmadı mı 17
Bende 3 sene yi çıkartmadan 17 yıl sonradayimYanlış mı hesap ettim bir muhasebeci olarakşimdi ben 20 yıllık evliyim -Hayal 3 yıllık evli ... 20 den 3 çıkardım 17 kaldı eee bende 17 yıl ileriden bilgi verdim isteee
Yaş olarak dedim ben ya sen niye evliliği karıştırıyonYanlış mı hesap ettim bir muhasebeci olarakşimdi ben 20 yıllık evliyim -Hayal 3 yıllık evli ... 20 den 3 çıkardım 17 kaldı eee bende 17 yıl ileriden bilgi verdim isteee
Heee ben yanlış anlamışımYaş olarak dedim ben ya sen niye evliliği karıştırıyon
Yani o da mantıklıymış evlilik ilerleyince de bazı şeyler değişiyor tabiHeee ben yanlış anlamışımBenim uyku gelmeye başlamış anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?