- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Bizim burada doğum sayıları azalmış geçen aya göreGene hastane yoğunlukla devamkee
Son zamanda gerçekten bebek çocuk hasta oranı artıyor inanılmaz
Evi süpürdüm wc banyo yıkadım
Banyo paspaslarını makineye attım
Yarın kahveye arkadaşlarım gelecek ıslak kek yaptım
Minnoşum biz hızla çoğalıyoruz bugün kaç göbek sevdim bilmiyorumBizim burada doğum sayıları azalmış geçen aya göre
YaaMinnoşum biz hızla çoğalıyoruz bugün kal göbek sevdim bilmiyorum
Oy gelir gelir hemşiremmm ilk sevgilerini senden alıyolar çok şanslılarYaaben dün bebe falan giydirdim ya çok minnostu inşallah yarında gelir doğum bakalım
İyi ya maşallah destek ne kadar güzel rabbim daim etsin canımTeşekkürler canimmsagolsun eşim temizler ya banyo lavabo wc yemek pek beceremiyor böyle azaltıyor işimi
Oy gelir gelir hemşiremmm ilk sevgilerini senden alıyolar çok şanslılar
Amin canım Allah razı olsunİyi ya maşallah destek ne kadar güzel rabbim daim etsin canım
Aynen iyiydi bi ara kapandı baya daHoşgeldin hava da güzel şansına
Bende öyleydim hep affeden giden taraf ben oldum ama son olayda kopardım bağlarıKeşke bende görüşmesem ama içim el vermiyor eşime haksızlık gibi hissediyorum gitmesem üzülüyor çünkü
Ulusta yazılım işimiz vardı ordan İstanbul yolunda gimart avm ye falan gittikNe tarafa doğrusun
Sahiden iyi geceler pinhoşumiyi mi geceler
Çok affettim pinhanım eşim için annesi ailesi dedim. Ama son yaptığını biliyorsundur demiştim burda. Ondan sonra koptu bende. Bunlar da lafa gelince Allaaaah aşırı düşkünler güya birbirlerine ama lafta işte. Şükür taşındık rahatladımAh sweet evet sizin durumlar da karışık.
Biz de görüşüyoruz, Allah rızası için sadece.
Yani eşim öyle söylüyor.
Allan bana sormasın diye diyor.
Analık babalık yapmıyorlar, ilgisizler, herhangi biri gibiler..... Bazen beklentilerin oluyor elbette yıllar içerisindeyim, hani sözde torunları var falan ama asla beklediğin şeyler olmuyor
Ama lafa gelince bizi çok seviyorlar, çook
Bizimkiler değişik. Evlatlarına gelinlerine, damatlarına, torunlarına soğuklar. Buzzz gibi.
Böyle yani.
Yoksa bi zararları yok da bu da bi zarar işte.
İki yüzlü gibi.
Öyle...
Dünyadaki imtihanım bu ise razıyım açıkcası napim.
Boşver sen de en azından evin ayrı yolun ayrı artık.
Bi şekilde idare edicez.
bilmem iyi mi acabaiyi mi geceler
Küçük çocukla çok yaptım biliyorum zorluğunu.Evet doğru diyorsun yarın erkenden ilk is onu yapayım
Bugün konuştuk mu ki o kadar yaGeçmişii okuyamıyorummm gözümm kesmiyor
Çok mu kötü oldu son olayınız ?Bende öyleydim hep affeden giden taraf ben oldum ama son olayda kopardım bağları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?