Dün uyutup yapacaktım uyuttum az oturdum kii 15 dk ya geri uyandıKüçük çocukla çok yaptım biliyorum zorluğunu.
sağol canım ya midem kötü kaç gündür tam düzelmedi
cmis olsun papatyam
mis gibi yumuşatıcı kokar bende çok severimYeni yıkanmış perdenin odaya sinen kokusu
geçmiş olsun pare diş işleri zordur bende çok çektimKızlar nasılsınız
Dişçiye gittim geldim modum aklım fena karışık durum da
Of ya offffff
geçmiş olsun canım çok pahalı deilmi ? benim damatımda dişçi implantlar ne kadarmış sorarım.Canım benim.2 implant bir kanal 45 bin dedi bende eve geldim
geçmiş olsun pare diş işleri zordur bende çok çektim
Teşekkür ederim çok zor diğer doktorlar gibi değil onca acı bide para gadi olmazsa derdi o apayrigeçmiş olsun canım çok pahalı deilmi ? benim damatımda dişçi implantlar ne kadarmış sorarım.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinEvet.
artık sanki daha cok kilo almaya başladım.
Belirginlesiyor
öylemi görmedim canım bu hafta çok yoğun işler maaş zamlarımız daha yeni belli oldu bende maaş hesaplamalarını yaptım. randevu alamıyorumki göstericemdepapatyamm emar sonucunu gösterebildin mi geçen gün Tiniminimavihanim yazdı belki görmemiş olabilirsin mesaji, bana at bi bakayım diye
bana mesaj atmışsın ama ben kaçırmışım canım endoskopi sonuçlarımı hastanede ilk gün verdikleri var bende onlarda evde inşallah akşam unutmazsam resmini çekip sana atarım. asıl sonuçlar çıkmış ama randevu alıp doktora göstermem gerekiyoOy gelir gelir hemşiremmm ilk sevgilerini senden alıyolar çok şanslılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?