- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.140
- 598
Ben geçen hafta 2 oda sildim havlu ile uzun mob gibi birseyim yoktu. Kolum ağrıdı birazHayatımda hiç duvar silmedim geçen sene kayınvalidem silmişti nasıl siliniyor zorlanır mıyım acaba ?
Tamamdır ablacımbana mesaj atmışsın ama ben kaçırmışım canım endoskopi sonuçlarımı hastanede ilk gün verdikleri var bende onlarda evde inşallah akşam unutmazsam resmini çekip sana atarım. asıl sonuçlar çıkmış ama randevu alıp doktora göstermem gerekiyo
regli ağrısıda zor olur benimde bekarken çok olurdu, kızımda bana benzemiş onunda çok kötü oluyodu sonra ibrahim saraçoğlunun sitesinde okumuştum. hayıt tohumu çayı iyi geliyomuş diye denedik gerçekten çok iyi geldi. herkesede söylerim. deneyin diyeÇok işim vardı ama regl ağrısı vurdu birden çok kötü oldum eve gidemedim görümceme uğradım bi ilaç aldım artık olduğu kadar.
Eve dönücem inşallah devam edicem işlere.
Efser mutfak temizleyecektik ya pazartesi başlayalım mı?
amin canım inşallahpapatyamm Hayırlı sonuç çıksın inşallah
Demek bulundurmak lazım evde. Hep böyle değil şükür ya birden kaldım öyle apranax vardı iyi geldi sağolasınregli ağrısıda zor olur benimde bekarken çok olurdu, kızımda bana benzemiş onunda çok kötü oluyodu sonra ibrahim saraçoğlunun sitesinde okumuştum. hayıt tohumu çayı iyi geliyomuş diye denedik gerçekten çok iyi geldi. herkesede söylerim. deneyin diye
oh ne güzel siz evdesiniz yavaş yavaş yapın ramazan temizliklerinizi . gerçi bende yeni taşındım yeni yerleştim. büyük bi temizlik yapmam günlük ve haftalık işlerimi yaparım yeter ALLAH ın izniyle ramazanda da zaten anca iftar sahur bulaşık çamaşır mecburi işlerTemizliğe başlamış oldum ben dün.
Siz ne alemdesiniz odak gibi yapalım mı birlikte Ramazan temizliğini?
Bugünden itibaren hergün bir oda temizligine niyet ediyorum.
Mutfagi sevmedigim icin odak olarak birakicam hergün bir bölümünü
Temizliğe başlamış oldum ben dün.
Siz ne alemdesiniz odak gibi yapalım mı birlikte Ramazan temizliğini?
Çok güzel olur her gün beraber yapsak
Evet bencede çok güzel olur
Demek bulundurmak lazım evde. Hep böyle değil şükür ya birden kaldım öyle apranax vardı iyi geldi sağolasın
BaşlıyalımÇok işim vardı ama regl ağrısı vurdu birden çok kötü oldum eve gidemedim görümceme uğradım bi ilaç aldım artık olduğu kadar.
Bu arada geçmiş olsun bonusumÇok işim vardı ama regl ağrısı vurdu birden çok kötü oldum eve gidemedim görümceme uğradım bi ilaç aldım artık olduğu kadar.
Doğru dün dedim zaten bu ara üşüttüm diyeüşütmektende bazen oluyo sıcak su torbası koyabilirsin ayaklarına geçmiş olsun
Başlıyalım
Bende çocukları uyutuğum yerde başlardı uyutma bahanesine açardım sese alışık olsunlar diye, sor uyurlarmıyıdı? Uyumazlardı birlikte seyrederdikSıdıka mı bu çok güzel di bence
Cok iyi olurKendimi de alıntılamışım tamam o zaman bacılar siz de yazın önce nereyi yapacağınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?