Pasta börek başkasının evinde yedim geldim bende yokYoğurt ye tutar ya da artan pasta börek varsa ondan yeyok yok bugün iyiyim çok şükür
Bana görede öyle mutfak dağınıkken asla çıkamam ordan tezgahta bulaşık varken yatamam işte takıntılıyım napiimmmHaklısın senin oğlan küçük.
O sırada onu da mutfakta oyalayacak birşey bul, babası baksın ya da başka seçenek.
Ama inanki yemekten kalkar kalkmaz bulaşığı da halledip mutfaktan çıkmak en güzeli oluyor
Yani bana göre tabi
Ben de takıntılıyım. Hiç bırakmamışımdır.Bana görede öyle mutfak dağınıkken asla çıkamam ordan tezgahta bulaşık varken yatamam işte takıntılıyım napiimmm
Bulaşık makinesi yıkandıktan sonrada boşaltmam lazım o öyle doluyken rahat edemiyorumBen de takıntılıyım. Hiç bırakmamışımdır.
Hadi oldu diyelim hastayımdır vs aklım kalır, çatlarım sürekli onu düşünürüm.
Bu kadarı da fazla belki ama bazı takıntılarım var öyle benim de
Ne o öyle hevesli gibiSelamlar tek taş pırlantalar
Şu ramazan temizliğine beni de katın.
Planlı bir şekilde her yeri elden geçirerek temiz girmek isterim. Zira halsiz oluyorum oruçta.
Ay çok iyi olacak
Arttırıyorum 3 gündür bekliyorBulaşık makinesi yıkandıktan sonrada boşaltmam lazım o öyle doluyken rahat edemiyorumkeşke aynı takıntı çamaşır katlama konusındada olsaydı 2 gün katlanmayı bekleyen çamaşırlarım var
Bulaşık mak boşaltmaktan hiiiiç hoşlanmıyorum bakBulaşık makinesi yıkandıktan sonrada boşaltmam lazım o öyle doluyken rahat edemiyorumkeşke aynı takıntı çamaşır katlama konusındada olsaydı 2 gün katlanmayı bekleyen çamaşırlarım var
Dahada arttırırımda utandımArttırıyorum 3 gündür bekliyor
Ne o öyle hevesli gibi
Keşke bende hemen katlasam hiç sevmiyorum ya hele ütü yapmakBulaşık mak boşaltmaktan hiiiiç hoşlanmıyorum bak
Keşke ordan kullansam, onda takıntım yok.
Ama çamaşır katlarım çok bekletmem.
Allah bi yerden almış bi yere vermiş falan
Kızzz akşam akşam yapamam ben valla çay içiyomİşi gücü olan yok mu yarım saat maraton yapsak
PuffffKızzz akşam akşam yapamam ben valla çay içiyom
İşi gücü olan yok mu yarım saat maraton yapsak
Sana kolay gelsin bebeğimPuffff
Sağol balım alacağım olsunSana kolay gelsin bebeğim
Yoo dostum yoo. Ütü deyince ben yokum.Keşke bende hemen katlasam hiç sevmiyorum ya hele ütü yapmak
Çarşafa kadar ütülüyor deme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?