- 13 Ağustos 2020
- 15.692
- 89.109
- 598
- 33
Ne kadar da tanıdık bir görüntü bebeyimmmmmYemek yendi mutfakta böyleyim
Tinim sonu hic iyi bitmiyor ya duvardan duvara vuruyor musun kendiniNe kadar da tanıdık bir görüntü bebeyimmmmm
Tabiii Loramm zaman zaman vurma hırpalama hepsi mevcutTinim sonu hic iyi bitmiyor ya duvardan duvara vuruyor musun kendini
Bende öyleyim masayla bakışıyoruz keşke kendileri kalkıp yerleşse makineyeYemek yendi mutfakta böyleyim
Nasılsın pinhan ?Selamlar tek taş pırlantalar
Şu ramazan temizliğine beni de katın.
Planlı bir şekilde her yeri elden geçirerek temiz girmek isterim. Zira halsiz oluyorum oruçta.
Ay çok iyi olacak
Nazar mı değdi sana hemen topluyodun senBende öyleyim masayla bakışıyoruz keşke kendileri kalkıp yerleşse makineye
Teşekkürler Hayal, iyiyim hamdolsunNasılsın pinhan ?
Kız şu masayı hemen yemek biter bitmez toplayın bak sonrası büyük rahatlık.Benimde masam duruyor
Hiç halim.kalamdi bi çay içip namazı kikicam sonra yaparım inşallah bide 10 bin adım atmam gerekiyor daha 3 bindeyim
Lesli adımsayara çok az yansır canım direk yürüyüşü adım olarak algılar.Benimde masam duruyor
Hiç halim.kalamdi bi çay içip namazı kikicam sonra yaparım inşallah bide 10 bin adım atmam gerekiyor daha 3 bindeyim
Aynen canim doğru diyorsun ama öyle bi ağırlık çöküyor ki oglumun peşine gidince bi bakıyorum aa kalmışKız şu masayı hemen yemek biter bitmez toplayın bak sonrası büyük rahatlık.
Simdi kalkıyorum yürüyecem evdeLesli adımsayara çok az yansır canım direk yürüyüşü adım olarak algılar.
Yürüyüşten fazla kalori yakarsın ama adım olarak yansımaz aynı sürede olsa bile
Bakıştım biraz telefona baktım sonra topladımNazar mı değdi sana hemen topluyodun sen
Yoğurt ye tutar ya da artan pasta börek varsa ondan yeTeşekkürler Hayal, iyiyim hamdolsun
Gündüz pasta börek yiyince akşam yemeği yemedim.
Bu kez de acıktım. Napsam diye düşünüyorum
Halsizleşicem
Sen nasılsın? Bugun de düşük moddaydın sanırım?
Haklısın senin oğlan küçük.Aynen canim doğru diyorsun ama öyle bi ağırlık çöküyor ki oglumun peşine gidince bi bakıyorum aa kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?