- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.140
- 598
Canım camalr küçük değil Sen büyüksün maşallah 1.75 boySenin camlar büyük o zaman bonus benim camlar küçük boyumda 175 yetiştim. Yetişemem sanıyordum yaptım valla
Hiç baktirmadim bonusumTroidlerin sağlam mı penyezim
Küçük kız camlar annemin kaynanamın camları benimkinden büyük meselaCanım camalr küçük değil Sen büyüksün maşallah 1.75 boy
Ben 1.56 57 varsam şükür
Maşallah sanaKüçük kız camlar annemin kaynanamın camları benimkinden büyük meselaevet boyumda uzun standartlara göre
Git git bak bakalımKızlar ben zikir topikimize geçiş yapıyorum bugün doğru düzgün bisey yapamadım
Kimler neler yapmış bakıp gaza geleyim
Bende ilk mutfaktan başlayacaz anlamıştım bir kaç gün önce konuştuğumuzdaMesela ben diyodum ki her yeri bitirip mutfağa öyle gireriz Hayal de demişki mutfaktan başlayıp her yere dağılacaktık hahahaha
Bu iletişim var ya
Kankim yalnız değilmişim sağolBende ilk mutfaktan başlayacaz anlamıştım bir kaç gün önce konuştuğumuzda
Hiç baktirmadim bonusum
D vitamini eksik hacamata gittiğimde, kadın da söyledi.ramazan sonrası 40 yaş bakımı yaptırayımRutinde bakılır aslında d vitamini bir de eksikse zor veriyormuşuz
D vitaminini sürekli kullanmaktan gerekiyormuş aslında abla. Değerler düzelse bile 2 ay içinde tekrar düşüyormuş. Gün aşırı ya da her gün mutlaka d vitamini almak gerekD vitamini eksik hacamata gittiğimde, kadın da söyledi.ramazan sonrası 40 yaş bakımı yaptırayım
Hiç kullanmadım bu yaşıma kadarD vitaminini sürekli kullanmaktan gerekiyormuş aslında abla. Değerler düzelse bile 2 ay içinde tekrar düşüyormuş. Gün aşırı ya da her gün mutlaka d vitamini almak gerek
Senin camlar büyük o zaman bonus benim camlar küçük boyumda 175 yetiştim. Yetişemem sanıyordum yaptım valla
Baktırınca kullanırsın artık ablamHiç kullanmadım bu yaşıma kadar
ağrım vardı eklem yerlerim hamlıktan sanırımEfser ben gidicem sen gelicen
Ben kızım küçükken oturup kırıkları atardımYa oynamadıkları birsürü var. Bi de mesela bazıları eski veya kırık bi tarafları yine de duruyor işte .
Aha benValla ben çoğu zaman hiç okumuyorum direk dalıyorum EE o zaman da Fransız bile kalamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?