Buda ben okumadığını çaktırmama konusundanBabanem lafın ortasından girerdi alakasız bi yerde iiiiih derdisende öyle yap herkes acikliyo
Sonunda çicekler bakona sığmadı ordan oraya taşıdım yazmayı unutmuşsunNasıl yazmazsin en detaylı şekilde yazardım ben
Şimdi bu yaptıklarını kendi usulümce yazayım bak
Bugün balkonu temizledim
Önce çiçekleri güzelce bi kenara aldım️
zemini supurdum toprakları temizledim️
Sonra güzel bi su hazırladım cam balkonu komple sildim mopa bez sararak her yerini sildim️
Çiçeklerin raflarını da tek tek sildim️
Çiçeklerimin kontrolünü yaptım️
Onları sevdim konuştum sularını verdim️
Balkonda yer değişikliği yaptım️
Sonrasında zemini de sildim ve balkon miss️
Komik miSonunda çicekler bakona sığmadı ordan oraya taşıdım yazmayı unutmuşsun
Bu sayfayı okumadınGünaydın kızlar
Sayfaları okudum bittiçocukları okula gönderip geleyim
geçmiş olsun neyin var Allah şifa versinGünaydındün gece çok rahatsizlandim tesbihten baska bisi yapamadım sabahta biraz kuran okuyabildim o kadar üzgünüm ki
geçmiş olsun Allah şifa versin, hepimiz geçirdik bu sene sürekli tekrarlıyoCanim ailecek hep hastaydik .oğlum çok kötüydü bronsit olmustu.hastaneden eve gelmedik diyebilirim.
Çok şükür düzeldik saglik gibisi yok
Yarin iyi bi temizlik beni bekliyor.evi hastalik virüslerinden arındırmam lazım
YetiştiremedimBu sayfayı okumadın
Aynen canım. Hem para verip alınıyor oynarlar yazık diye düşünüyorum, hem de atarsam kesin lazım olur düşüncesi çok oluyor engel olamıyorum. Ama evde fazla o kadar şey var ki ruhum daralıyor çok sıkılıyorum. Dün gerçekten oturup ağlayacaktım sinir oldum kendime. Eşya olarak da kaç senedir kullanmadığım şeyler var meselaEfser yazınca aklıma geldiLimonsuzzcay atamadığını biliyorum canım sonucunu düşün böyle olduğunda sen elinden çıkardıkça Allah yenisi için daha çok imkan veriyor.
Vermiş olmanın bazen de atmış olmanın rahahatlığı yapamadığın an daki histen çok çok üstün.
Her şeyini kaybeden insanlar varken benm bağlı olduğum şeylerin bir önemi yok de kendine her an bir şey olur kullanılmaz hale gelir.
Ben niye yapamıyorum da deme her şeyi hemen atmak da bize göre değil kolay mı alınıyor kazanılıyor. Gerekli olduğu öncelik bizim için önemli
Canım okula verecek kadar yok. Hem o kadar yeni de değiller baktığım zaman. Ama bikaç tanesini komşunun küçük çocuğuna gönderdim dün. Atmaktansa daha güzel oldu işe yaradı. Oğlum istemedi ama dedim sen büyüdün artık. Olsun anne oynarım yine de diyordu en sonBen kızım küçükken oturup kırıkları atardım
Hadi gel bağış yapalım diye ayırt ederdik hem paylaşma duygusu gelişsin diye seninkinin yaşı kaç bilmiyorum ama anlamasada yapman iyi olur.
Çevrende köy okulu yada doğuda ana kollarının çok ihtiyacı oluyor benim Mardin de köy ana okulunda bir öğretmen tanıdığım vardı ona yollardık birlikte boya kalemi alırdık kolilerin içine atardık...
Hem sende attım pişmanlığını yaşamamış olursun
Olsun bir yerden başlamak lazımCanım okula verecek kadar yok. Hem o kadar yeni de değiller baktığım zaman. Ama bikaç tanesini komşunun küçük çocuğuna gönderdim dün. Atmaktansa daha güzel oldu işe yaradı. Oğlum istemedi ama dedim sen büyüdün artık. Olsun anne oynarım yine de diyordu en son
Öyle tabi Allah yardımcıları olsunÖğretmen Tanıdığımız anlatır oyunçaksız kalemsiz kağırtsız okullarımız var biz herşeyi büyük şehilerin düzeninde olduğunu zannediyoruz ama öğretmenlerin yetememe duygusu insani duygularını tırmalıyor
Helede şimdi depremden yara almış köyler orda çocuk olmak zor
Öyle tabi. Bu temizlikte bakalım yapabilirsem elden çıkarmak istediğim çok şey var. Fazla eşya gerçekten ruhumuza iyi gelmiyor. Yine zayıflarsam diyerek sakladığımız kıyafetler meselaOlsun bir yerden başlamak lazım
O benim kocamda var özellikle bozuk şarz kablo ve cihazları atamıyorÖyle tabi Allah yardımcıları olsunbendekiler gönderilecek gibi değil canım. Diyorum ya asıl sorun da bu. Eski veya bazı yerleri kırık,kullanmadıkları şeyleri atamamak bana dert oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?