Düzenli Evimiz & Hayatımız

Efser yazınca aklıma geldi Limonsuzzcay atamadığını biliyorum canım sonucunu düşün böyle olduğunda sen elinden çıkardıkça Allah yenisi için daha çok imkan veriyor.
Vermiş olmanın bazen de atmış olmanın rahahatlığı yapamadığın an daki histen çok çok üstün.
Her şeyini kaybeden insanlar varken benm bağlı olduğum şeylerin bir önemi yok de kendine her an bir şey olur kullanılmaz hale gelir.
Ben niye yapamıyorum da deme her şeyi hemen atmak da bize göre değil kolay mı alınıyor kazanılıyor. Gerekli olduğu öncelik bizim için önemli

Sonunda çicekler bakona sığmadı ordan oraya taşıdım yazmayı unutmuşsun

Bir kaç kelamda ben yazayım. Evimizde ne olursa olsun giymediğimiz ve kullanmadığımız ne varsa, 6 ay hiç dokunmadıysak, bir daha onu giyme ve kullanma olmuyormuş. Bilimsel bir araştırma sonucuymuş. Çok geçmiş yıllar evvel okumuştum bir yerde. Denedim doğru tespit

Bizim evimizde hiç fazlalık birşey yok sık sık elden geçirip, hem evi hem ruhumuzu rahatlatıyoruz. Kullanırım diye kıyamayıp beklettiklerimizden bize fayda yok, en azından faydamız dokunur birilerine.

En önemlisi herşeyin sahibi RABBİM verdikçe daha güzelini daha fazlasını lütuf ediyor

geçmiş olsun Allah şifa versin, hepimiz geçirdik bu sene sürekli tekrarlıyo

Aynen canım. Hem para verip alınıyor oynarlar yazık diye düşünüyorum, hem de atarsam kesin lazım olur düşüncesi çok oluyor engel olamıyorum. Ama evde fazla o kadar şey var ki ruhum daralıyor çok sıkılıyorum. Dün gerçekten oturup ağlayacaktım sinir oldum kendime. Eşya olarak da kaç senedir kullanmadığım şeyler var mesela Bence fazlalıklar olmasa ev işi de o kadar oyalamayacak beni.

Öğretmen Tanıdığımız anlatır oyunçaksız kalemsiz kağırtsız okullarımız var biz herşeyi büyük şehilerin düzeninde olduğunu zannediyoruz ama öğretmenlerin yetememe duygusu insani duygularını tırmalıyor
Helede şimdi depremden yara almış köyler orda çocuk olmak zor

Canım okula verecek kadar yok. Hem o kadar yeni de değiller baktığım zaman. Ama bikaç tanesini komşunun küçük çocuğuna gönderdim dün. Atmaktansa daha güzel oldu işe yaradı. Oğlum istemedi ama dedim sen büyüdün artık. Olsun anne oynarım yine de diyordu en son

Olsun bir yerden başlamak lazım

Öyle tabi Allah yardımcıları olsun bendekiler gönderilecek gibi değil canım. Diyorum ya asıl sorun da bu. Eski veya bazı yerleri kırık,kullanmadıkları şeyleri atamamak bana dert oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…