O ne kız?Dudomi aldım yin mi?
Afiyet olsun yumuşatıcı kokan evimi bununla kokutamamBen de şundan
Birde mühteşemledimDudomi aldım yin mi?
Bugün dinlen yarın başla sende mutfakla benimde bitmedi mutfak sadece alt dolapları hallettimSelam kızlar . Herkes evi kırklıyor ben hala bişey yapamadım öyle enerjim yok oturuyorum
Yok kuzum oturmakla olmuyor ki kendi kendine bitmiyorBugün dinlen yarın başla sende mutfakla benimde bitmedi mutfak sadece alt dolapları hallettim
Dolaplar zor ya eğil kalk indir bindir yoruluyor insanİlk alt dolapları hallettim üste girersem aspiratör filan işim uzamasın diye. Yarında inşallah üstü yaparım ama aşırı yoruldum ya
En zevklisiHem o kadar iş yapıp hem de nasıl o kadar sayfa konuşabildiniz vicdansızlar ara sayfaları okuyamadım
Offf kıyafet konusunu hiç açma valla bende seçmem gerek giyerim deyip giymedigim o kadar fazla kıyafet var kiYok kuzum oturmakla olmuyor ki kendi kendine bitmiyorbirazdan toparlanıp kalkayım. Çekyatların altlarını boşaltmak istiyorum aslında kullanmadığım kıyafetleri ayıklasam rahatlıycam sanki.
Hiç sorma Sweet aşırı yoruldum sadece altı yaptım bende daha üst öylece duruyorDolaplar zor ya eğil kalk indir bindir yoruluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?