Bende eve geçicem birazdan başlarım olduğu kadar artık. Üstler yine çok yorucu olmaz benceHiç sorma Sweet aşırı yoruldum sadece altı yaptım bende daha üst öylece duruyor
Geri dik hiç bişey olmaz cam önü ya da balkona koy
Tamam öyle yapayımGeri dik hiç bişey olmaz cam önü ya da balkona koy
Ne olduki bonusumÖğlen kızları aldıktan sonra yolda bişey oldu sanki bacaklarım çok ağrıdı. Dünde ağrımıştı.
Biraz parkta oturdum biraz eve gelince uzandım.
Hasta olcak gibi miyim anlamadım noldu dün de böyle bi sıkıntı vardı aynı saatlerde. İlaç aldım yemeğe menemen yaptım.
1 tane konservem bozulmuş oda ziyan oldu.
Bu bacaklarıma noldu bilmiyorum Allah şahit ağzımı açıp bi yerim ağrıyor demek istemiyorum da işim gücüm kalıyor ortada.
Ah kıyamam ne oldu kiÖğlen kızları aldıktan sonra yolda bişey oldu sanki bacaklarım çok ağrıdı. Dünde ağrımıştı.
Hasta olcak gibi miyim anlamadım noldu dün de böyle bi sıkıntı vardı aynı saatlerde. İlaç aldım yemeğe menemen yaptım.
Bu bacaklarıma noldu bilmiyorum Allah şahit ağzımı açıp bi yerim ağrıyor demek istemiyorum da işim gücüm kalıyor ortada.
Bende aynı mutfağa gircem dedim bi halsizlik çöktü her yerim ağrıyorYa bugün hiçbişey yapamadım ya hiçbişey
Allah sifa versinÖğlen kızları aldıktan sonra yolda bişey oldu sanki bacaklarım çok ağrıdı. Dünde ağrımıştı.
Kızma Kendine yarın ekstra gazlarız. Geçti gitti napalim keyfine bak sabah hallolurYa bugün hiçbişey yapamadım ya hiçbişey
Geçmiş olsun canım hasta mı oldun kiBende aynı mutfağa gircem dedim bi halsizlik çöktü her yerim ağrıyor
Yarın da evde olmıycam ki yaKızma Kendine yarın ekstra gazlarız. Geçti gitti napalim keyfine bak sabah hallolur
Oldu oldu çok şükürTuzunu da gelince at sebze suyunu salmasin ben de yapmadım ama olur gibi
Yine bi netten bakarım inşallahBen de yok lahana sarması nadir yaparım kabuska olarak yenir genelde bizde
Ayy kaç oldu adımınBugün çok hareket etmeye çalışacağım bakalım kaç adım olacak
Olsun her günümüz bir olamaz bazen salmak iyi oluyor bosverr anın tadını çıkarYa bugün hiçbişey yapamadım ya hiçbişey
Çok gecmic olsunBilmiyorum ki noldu dr a daha yeni gittim magnezyum falan iyi demişti.
Sabahları yine kramp giriyor bu ara. Böyle olunca 1 ay magnezyum alıyodum evde bitti bayadır almıyorum. Ondan belki de bu kadar bacak ağrısı. Fıtığı saymıyorum ne bilim bazen ağrısız yürüyorum uzun uzun.
Atsam gülersin ben kendime çok kızdım. Yarın yürüyüşe başlıcam bu hareketsizlige alınır tabi kiloOldu oldu çok şükür
Yine bi netten bakarım inşallah
Ayy kaç oldu adımın
Olsun her günümüz bir olamaz bazen salmak iyi oluyor bosverr anın tadını çıkar
Kendini zorlama dinlen bu araBilmiyorum ki noldu dr a daha yeni gittim magnezyum falan iyi demişti.
Sabahları yine kramp giriyor bu ara. Böyle olunca 1 ay magnezyum alıyodum evde bitti bayadır almıyorum. Ondan belki de bu kadar bacak ağrısı. Fıtığı saymıyorum ne bilim bazen ağrısız yürüyorum uzun uzun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?