Bende atıyorum ama çok az topukte 20 bin yapan gördüm yaaAtsam gülersin ben kendime çok kızdım. Yarın yürüyüşe başlıcam bu hareketsizlige alınır tabi kilo
Günlük değildir o ya bir faydası da yokmuş zaten.Bende atıyorum ama çok az topukte 20 bin yapan gördüm yaa
Ya bence oldu egil kalk çiçeklere falan ne kadat olmasa soğuk aldınBalkonda ben çok durmadım ki ya kalın polarla durdum çok uzun sürmedi işim zaten çiçekleri içerde sildim. Yine de etkisi oldu mu bilmem.
Valla günlük atıyorlar benim max 7 bin olduGünlük değildir o ya bir faydası da yokmuş zaten.
20.000 adım atılan zamanda 10 bini adım diğerini plates yapsa o kişi taş gibi olur
Tamam hadi kolay gelsinGittim işimi bitirim gelim
Canım magnezyum bitti demiştin ya o yüzden olmuştur.Balkonda ben çok durmadım ki ya kalın polarla durdum çok uzun sürmedi işim zaten çiçekleri içerde sildim. Yine de etkisi oldu mu bilmem.
Yok öyle değil de yorulmuş gibiyimGeçmiş olsun canım hasta mı oldun ki
Grip te bazen ağriyla başlıyor benimde ayaklarim belimle başlamıştı. Gunde 3 kez falan parol ictim rahatlatmıştıBalkonda ben çok durmadım ki ya kalın polarla durdum çok uzun sürmedi işim zaten çiçekleri içerde sildim. Yine de etkisi oldu mu bilmem.
Grip te bazen ağriyla başlıyor benimde ayaklarim belimle başlamıştı. Gunde 3 kez falan parol ictim rahatlamıştıBalkonda ben çok durmadım ki ya kalın polarla durdum çok uzun sürmedi işim zaten çiçekleri içerde sildim. Yine de etkisi oldu mu bilmem.
Sakın bırakma limonsuzum bak ilaç iyi geldi yaptım ben deBişey yapmadım bari mutfağı toplayıp öyle yatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?