İlk kez aynen Hayal.İlk kez mi yaptırdın pinhan ? Nasıldı yapılırken acı hissettin mi?
Korkulacak birşey değilmiş nane.Hacamat yaptıran sayısı arttıkça cesaret bir geliyor yaptırsam bende
evet canım sana katılıyorum. her şeye koşturmak zorundayız hep bedenen ve ruhen de yoruluyoruz. sakinlik ve huzur benimde en çok istediğim şey benim borçlarım var ev aldık o yüzden mecburum 3 sene kadar çalışmaya, ama çıkmadan umre paramıda hazırlayıp öyle bırakmak istiyorum işi Allah nasip ederse niyetim öyleAynen ablamm bende yorulduğumu hissediyorum artıkHer yere her şeye koştur koştur yetişmeyi bırakıp, sakince huzurla sağlıkla evde oturarak yetişmek istiyorum. nasip olursa 20 ay sonra bırakacağım bende işi
Çok şükür bonusum iyi ol daSakın bırakma limonsuzum bak ilaç iyi geldi yaptım ben de
Dediğin bu muyduTinnoşum kaç zamandır şu görseli arıyorum yaa görünce çölde su bulmuş gibi sevindim diyebilirim
Tenk yuuuu bebişim
ohh ne güzel yemeğinide erkenden yapmışsın maşallahYatakları topladım
Oğlumun çarşaf ve yastık kılıflarını çıkardım
Makinaya çarşaf ve ince battaniyeyi atıp çalıştırdım
Önceden yıkanmış paspas ve silme bezlerini astım
Yemek yaptım(kuru fasülye, pilav)
Kahvaltı yaptım çay içiyorum
Dışarı çıkacağım canım hazır olsun dedim gelince uğraşmayayımohh ne güzel yemeğinide erkenden yapmışsın maşallah
Kolay gelsinBen kalkıyorum kızlar . Hem çocuklara öğle yemeği hazırlayayım hem de çıkmadan önce bikaç iş yapayım inş
Sağol canım sana daKolay gelsin
Hahaha bugün kendi çeşmemdeyim ⚘
20 tl mi ne kadar ucuzmuş küçük hurçmu ? ben taşınırken 50 tl ye almıştım. herhaldeHahaha bugün kendi çeşmemdeyim ⚘
Dün hurç aldım dolap içlerini duzelttim derli toplu oldu eskiler çöpe
Tanesi 20 tl idi bende batan geminin malları gibi aldım iyi oldu
Sen ne yapıyon ortikim❤
Ben de halaç pamuğuna dönmüş gardolabımı silip düzenleyeceğim o bana bakıyor ben onaHahaha bugün kendi çeşmemdeyim ⚘
Dün hurç aldım dolap içlerini duzelttim derli toplu oldu eskiler çöpe
Tanesi 20 tl idi bende batan geminin malları gibi aldım iyi oldu
Sen ne yapıyon ortikim❤
20 tl mi ne kadar ucuzmuş küçük hurçmu ? ben taşınırken 50 tl ye almıştım. herhalde
Ben de halaç pamuğuna dönmüş gardolabımı silip düzenleyeceğim o bana bakıyor ben ona
Ha bir casaret bekliyorum
Benimde bir kaç hurç meselem olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?