Benimde kız yatmıyor yanımda debeleniyorOglumu sallıyorum o kadar direniyor ki
Simdi uyudu ama yerine yatırmaya çekiniyorum uyanacak diye neyse nasip artıkBenimde kız yatmıyor yanımda debeleniyor
Bir çocuğun huyu cidden bebeklikten belli oluyor
Yarın bende yatak odasına gireceğim sanırım 2 günde çıkarım gardolabı silmem lazım camı kapısı 2 günde bitterYatak odasını elimle sildim
Tozlarını aldım
Aynanın önünü değiştim kozmetik ıvır zıvır sepetlerini falan
Oturdum tesbihlerimi çektim devam ediyorum çekmeye
Ben hala oturacam uyutup öyle oturayım dedim ama zor uyudu inşallah Rabbim fırsat versin bende çekeyimYatak odasını elimle sildim
Tozlarını aldım
Aynanın önünü değiştim kozmetik ıvır zıvır sepetlerini falan
Oturdum tesbihlerimi çektim devam ediyorum çekmeye
Yarın bende yatak odasına gireceğim sanırım 2 günde çıkarım gardolabı silmem lazım camı kapısı 2 günde bitter
Bende bazayı biraz daha bahara hatta yaza bırakıyorum inşallahBayram sonrası inşallah bazayla kışlıklara girerim ben de
Bende bahar temizliğine ön temizlik gibi yapıyorum yoksa yapsam bir ton iş açarım başıma baharda birlikte yaparızBayram sonrası inşallah bazayla kışlıklara girerim ben de
Bayramdan sonra işte diğer bayrama ancaBende bazayı biraz daha bahara hatta yaza bırakıyorum inşallah
Aynen ben deBende bahar temizliğine ön temizlik gibi yapıyorum yoksa yapsam bir ton iş açarım başıma baharda birlikte yaparız
Tebi canım ancaBayramdan sonra işte diğer bayrama anca
Onun sınavı ne zamandı?golgefeslegeni nerdesin ya
Bilmem kiOnun sınavı ne zamandı?
Onun sınavı ne zamandı?
TemmuzdaBilmem ki
BEn söktüm sonuç asamadımŞu an bi enerji geldi banakalkıp perdeyi sökecem o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?