- 2 Ağustos 2013
- 38.520
- 130.066
- 798
Güzel geçti-Hayal nasıl geçti terapi?
Çok sevindim senin adınaGüzel geçtibiraz ağladım sonra umut bağladı içimi bilinçli birisi olduğumu her şeyin farkında olduğumu ve kısa sürede toparlayacağımı söyledi inşallah dediği gibi olur
İlk kez mi yaptırdın pinhan ? Nasıldı yapılırken acı hissettin mi?Günaydın temizlik perileri
Ne güzel temizlik yapmışsınız, ben geri kaldım.
Yetişirim inşallah.
Enerjik değilim sanki ama belli olmaz belki ayaklanırım.
Hacamatım güzel geçti.
Şifa olsun inşallah her bir yerime
Ufaktan acım var ama o kadar olur herhalde.
Yarın da kahvaltıya davetliyim. Sabahtan evde olmıcam, bugun bazı işler yapsam iyi olur.
Sizden gaza gelirim diye düşünüyorum.
ne güzel maşallahGüzel geçtibiraz ağladım sonra umut bağladı içimi bilinçli birisi olduğumu her şeyin farkında olduğumu ve kısa sürede toparlayacağımı söyledi inşallah dediği gibi olur
hadi geçmiş olsun şifa olsun inşallahGünaydın temizlik perileri
Yetişirim inşallah.
Hacamatım güzel geçti.
Yarın da kahvaltıya davetliyim. Sabahtan evde olmıcam, bugun bazı işler yapsam iyi olur.
Yaa senii yerimmTinnoşum kaç zamandır şu görseli arıyorum yaa görünce çölde su bulmuş gibi sevindim diyebilirim
Tenk yuuuu bebişim
Hacamat yaptıran sayısı arttıkça cesaret bir geliyor yaptırsam bendeGünaydın temizlik perileri
Yetişirim inşallah.
Hacamatım güzel geçti.
bende baya heveslendim. inşallah yalan haber deildir. nasip kısmet ne diyelim emekli olsamda olmasamda 3 yıl sonra bırakmayı düşünüyorum artık yoruldum. haftanın 6 günü çalışmaktanpapatyamm dün bi sevindirdin emeklilik hayali ile, ama o tarz haberler hep çıkıyor dedi akşam eşim. umutlanma ancak 5 yıl sonra belki kanun çıkarırlar dedi eşim bey Ya nasip ya kısmet varsa ömrümüz yaşayıp göreceğiz artık
Aynen ablamm bende yorulduğumu hissediyorum artıkbende baya heveslendim. inşallah yalan haber deildir. nasip kısmet ne diyelim emekli olsamda olmasamda 3 yıl sonra bırakmayı düşünüyorum artık yoruldum. haftanın 6 günü çalışmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?