- 13 Mart 2019
- 16.326
- 64.166
- 598
Ayyy benim firin geldi aklıma
Dogrudur canim biz yaşlandik heraldeÖyle heyecan yapmak istedim
Bende yeni öğrendim de hoşuma gidiyor arada
Zehirli oku attı kadın bi kere çok kolay sökülüyormuş kapağın iç camını sökmek çok daha zorAyyy benim firin geldi aklıma
Kadin miss gibi yaptı
Ama.ben bu kadar söksem geri toplayamam gibi
Bende bu kadar olmasa da en azından cami acarim eski fırın güzeldi mandalları vardı kendim açabiliyor dum ama bunun camları vidalı
İnşallah hasta olmazsın bile bile kendini niye bu kadar yordun gecenin bi vaktiBitirdim içindeki rafları falan da telledim bi ilaç aldım hiç iyi hissetmiyorum
İnşallah hasta olmazsın bile bile kendini niye bu kadar yordun gecenin bi vakti
geçmiş olsun canım biz hissetmedik sen hangi şehirdeydin Allah korusun hepimiziDepremi baya hissettim ben sakin sakin sallandı bi süre baktım nette göremedim başım döndü demek dedim şimdi gördüm Çanakkalede olmuş
İstanbuldayım Çanakkalede olmuşgeçmiş olsun canım biz hissetmedik sen hangi şehirdeydin Allah korusun hepimizi
bende anadolu yakası biz hissetmedik kaçta olmuşBen anadolu çok hafif belli belirsizdi
geçmiş olsun bonus mustafa kaya var yazar onun sayfasında okudum zeytin yaprağı çayı grip gibi hastalalıklara çok iyi geliyomuş kullananlar var bende alıp denicemFIrın temizliycem diye söktüm ben de öksürüp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?