Uyudu kesinBende toplanamadim çok uykum.var
Bende o kadar değilim valla benim araya günler giriyorNapim dışarıda çok çıkıyorum kalıyor dolap içleri daha yorucu bence in çık merdivenle. Ne yapsam kar.
Bensweetgirlcandy hanım gibi değilim bir günde 3 oda yapamam rakamla 3 yazıyla üç
UyumadııımUyudu kesinkalk kalk öğlen oldu
Aç karnına tatlı yeyince bende kötü oluyorum ter basıyor vücudum yanıyor gibi oluyorYa dün ikindi yemeği kesmiştim gece büyük bir tatlı krizine girdim sabrettim. Az önce de sadece tatlı yedim kahvaltı yapmadım ondan mı inanılmaz kötü oldum ter basıyor bir halsizlik çöktü keşke yemeseydim
Evet aynen ateş çıkıyor sanki. Neyse son olsun bu daAç karnına tatlı yeyince bende kötü oluyorum ter basıyor vücudum yanıyor gibi oluyor
Amaaan en iyisi valla canıma yazık da kalırsa kalır biliyorum ondan yükleniyorumNapim dışarıda çok çıkıyorum kalıyor dolap içleri daha yorucu bence in çık merdivenle. Ne yapsam kar.
Bensweetgirlcandy hanım gibi değilim bir günde 3 oda yapamam rakamla 3 yazıyla üç
Karcher. Koltuklarda çok memnun kaldım ben siliyordum ama etki etmiyormuş demek simsiyah oldu suSendeki hangi marka. Dün eşim alsak mı dedi . Koltukları falan yıkarız çok oldu yıkanmayalı.
Bugün bende öyle uyandım gözlerim falan şişmişBende uyuya kalmışım şimdi kahvalti hazırlıyorum hemen
Her yerim o kadar sis hissediyorum ki parmaklarım balon gibi
Hiç beceremem lahana sarmayıKızlar eşime sarmalık lahana al demiştim o da bu olduğunu söyledi yani öyle yazıyormuş başında ama bence hiç benzemiyor
İnşallah yapabilirim
Şimdi suyunu kaynatiyirum
Biraz haşlayıp içini hazirlicam
İnşallah kolay yaparım
Ya dün ikindi yemeği kesmiştim gece büyük bir tatlı krizine girdim sabrettim. Az önce de sadece tatlı yedim kahvaltı yapmadım ondan mı inanılmaz kötü oldum ter basıyor bir halsizlik çöktü keşke yemeseydim
Sweetim sen yazınca aklıma geldi sizlere soracaktım unutmuşum. Bu markanın makinesi gördüm eşime dedim, araştırma yapıyor.Karcher. Koltuklarda çok memnun kaldım ben siliyordum ama etki etmiyormuş demek simsiyah oldu su
hayırdır ne olduki ?Ah başımdaki örtüm...
Ah elimizden alınanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?