- 1 Aralık 2021
- 14.940
- 54.467
- 548
- 35
Evde var yapıyım boğazım da yanma var bir kaç gündür çok teşekkürlergeçmiş olsun bonus mustafa kaya var yazar onun sayfasında okudum zeytin yaprağı çayı grip gibi hastalalıklara çok iyi geliyomuş kullananlar var bende alıp denicem
Ay deprem mi oldu geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasinDepremi baya hissettim ben sakin sakin sallandı bi süre baktım nette göremedim başım döndü demek dedim şimdi gördüm Çanakkalede olmuş
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunDepremi baya hissettim ben sakin sakin sallandı bi süre baktım nette göremedim başım döndü demek dedim şimdi gördüm Çanakkalede olmuş
varsa yap dene bakalım bende aktara gidip almam lazımEvde var yapıyım boğazım da yanma var bir kaç gündür çok teşekkürler
Dün misafirliğe gittiğim yerden verdiler tevafuk oldu şimdi baktım faydalarına şifa deposu kilo da verdiriyormus yapıyorum hemenvarsa yap dene bakalım bende aktara gidip almam lazım
ne güzel işte yap bakalım tadı nasıl olucak benimde bayadır aklımda aktara gidip alamadım.fırsatım olmadı ada çayı ve yeşil çay içiyorum geneldeDün misafirliğe gittiğim yerden verdiler tevafuk oldu şimdi baktım faydalarına şifa deposu kilo da verdiriyormus yapıyorum hemen
Sendeki hangi marka. Dün eşim alsak mı dedi . Koltukları falan yıkarız çok oldu yıkanmayalı.Evet pinhoşum makine almıştık ablam annem ortak onla yıkadım. Halıda istediğim performansı alamadım ya da ben beceremedim bilemiyorum
Ben de sana yazacaktım girmemişsin diye dışardaymışsınDun hiç mutfağa ellesmedim dışarıda işlerim vardı. Bugün bir mani çıkmazsa kalanı yaparım inşallah
varsa yap dene bakalım bende aktara gidip almam lazım
afiyet şifa olsunEki Görüntüle 3394077 çok hafif tat ve kokusu rahat içilir
Bende toplanamadim çok uykum.varBen de sana yazacaktım girmemişsin diye dışardaymışsınkendimi toplıyım de ben de mutfağa dalmak istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?