tamam canım geçmişi okudum yazıyodu .papatyamm cevap vermemişim gibi olmasın canım Sivaslıyım.
Çokta erken yatmiyosun abla sanırım sırrı nedir ki ben keyif değil mesela bildiğin uykumu alamıyorum.Yok canım sabah namazdan sonra uyumam. Gündüz uykusu nedir tanışmak 40 yaşıma kadar nasip olmadı.
Emekli olunca nasip olursa uyurum
Gece 23:30 sonrası ukuya dalmak için mücadele veriyorum aslında. Günde 4 veya 5 saat uyuyorum yetiyor... Banada biÇokta erken yatmiyosun abla sanırım sırrı nedir ki ben keyif değil mesela bildiğin uykumu alamıyorum.
maşallah maşallahGece 23:30 sonrası ukuya dalmak için mücadele veriyorum aslında. Günde 4 veya 5 saat uyuyorum yetiyor... Banada bidermisiniz lütfenn rica ediiiyyyrrummmm nazara gelmeyekkk
Sırrı; vücut alıştı sanırım ondan, birde günüm verimli geçsin istiyorum. Kendime sürekli az uyu, az ye, çok su iç, çok oku, abdestli ol gibi gibi.. telkinlerde bulunuyorum... öyle işte lorammm
hiç normal değil canım istanbulda sıcak ama haftaya yağmurlu gösteriyo sanki inşallah karda yağarTünaydın selamlar iyi öğlenler, gün ortasından merhabalar düzen perileri
Hastane işlerim vardı
Sonra market vs turladım anca evin yolunu buldum.
Hava nasıl sıcak ay, normal mi bu kadarı, Allah hayırlı yağışlar versin.
Sizleri okudum maşallah döktürmüşsünüz
Ay senin selamlamalarin harikaTünaydın selamlar iyi öğlenler, gün ortasından merhabalar düzen perileri
Hastane işlerim vardı
Sonra market vs turladım anca evin yolunu buldum.
Hava nasıl sıcak ay, normal mi bu kadarı, Allah hayırlı yağışlar versin.
Sizleri okudum maşallah döktürmüşsünüz
Sana maşallah barekaallah ve seni yerimGece 23:30 sonrası ukuya dalmak için mücadele veriyorum aslında. Günde 4 veya 5 saat uyuyorum yetiyor... Banada bidermisiniz lütfenn rica ediiiyyyrrummmm nazara gelmeyekkk
Sırrı; vücut alıştı sanırım ondan, birde günüm verimli geçsin istiyorum. Kendime sürekli az uyu, az ye, çok su iç, çok oku, abdestli ol gibi gibi.. telkinlerde bulunuyorum... öyle işte lorammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?