- 13 Ağustos 2020
- 15.693
- 89.111
- 598
- 33
Hiç iş yokBen yokken işlenin
Ben yokken işlenin
Canım ben anca geldimGonulmeyvesi
sofrayı topladım
Kuruyan çamaşırları yerleştirdim
Bitmisti makine astim tekrar attim
banyo zemin ve aynalari sildim
dus camini sildim ic dis
wc yikadim havlulari degistirdim
iki evladin nevresimleri degistirdim
havalandirdim evi
supurgeyi hazir hale getirdim
Bi kahve içeyim.
Bil bakalım neresi kaldı MITFAAK
Elimden bırakınca bırakıyorum alınca da bırakamıyorumGonulmeyvesi de vur dedin mi öldürüyor benim kaçıncı mola. Hshhshs
Bana olan güvenin yıkılmasın diye bitirmedim
Eczaneden bir kahve aldım metabolizma için tokta tutuyor dedi. Meğer yemekten önce iciliyormus ben yemeğin üstüne keyif kahvesi yapıyordum
Ben yemek.yerken vakit kaybediyorum çokGonulmeyvesi de vur dedin mi öldürüyor benim kaçıncı mola. Hshhshs
Aynen bende de çamaşır bitmiyor yarin nevresim Battaniye yikicam diye bugün iki kere çalıştıracam sanırım güzel.makinem.bi yandan çok yüklenmek de istemiyorum amaBir posta çamaşır astım tekrar attim niye bu kadar birikiyor sepetin dibini bir göremiyorum
Bulaşıkları MK. Koydum
Elde yikanacaklari yıkadım yemek hazırlığı yaptım. Süpürge hala duruyor gıcık olmaya başladım
Allah kabul etsin canım benimde 2 gün borcum kaldı haftaya pazartesi perşembe tutmayı düşünüyorum . nasip olursaBen yemek.yerken vakit kaybediyorum çok
O yüzden bugün niyetliyim
Aynen tam bitti diyorum nevresim çıkıyor bisey oluyor. Niyet ettim hepsini bitirmeye yarın ne çıkar bakalımAynen bende de çamaşır bitmiyor yarin nevresim Battaniye yikicam diye bugün iki kere çalıştıracam sanırım güzel.makinem.bi yandan çok yüklenmek de istemiyorum ama
Bu doğru. Sonrası çokken halsizlik oluyor birde iyi yapmışsın Allah kabul etsinBen yemek.yerken vakit kaybediyorum çok
O yüzden bugün niyetliyim
Hadi gardasim laBen yokken beni maratona çağırmışsınkabul ediyorum ve gidiyorum
UtandımHadi gardasim la
Salonu supurdum detaylı toz aldım
Sildim
Koridorun ve mutfagin halıları supurdum cirpacagim bir güzel
Kalaan yerleri de supurdum
Kız niye utaniyon hadi yaptığımız kadar. Sanki ben dağları devirmişim 2 saatlik işi akşama kadar yapıyoruz isteUtandım
Tamam ulan yarım saat veriyorum kendime bakayım ne yapabiliyorumKız niye utaniyon hadi yaptığımız kadar. Sanki ben dağları devirmişim 2 saatlik işi akşama kadar yapıyoruz iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?