- 1 Aralık 2021
- 14.942
- 54.467
- 548
- 35
Evet Mesudiye ve reşadiye yakın Sivas a ordu merkezden de hasta geliyor hastane yetersiz şimdi yeni yapılan ordu şehir hastanesi açılsaydı iyi olurdu o bölge içintamam canım geçmişi okudum yazıyodu .eşimde ordu mesudiye sivasa çok yakın koyulhisardan geçiyoruz. giderken su şehrinede hastane işleri olunca gidiyolar ordu merkez daha uzak
Hayırdır inşallahDün gece giremedim canım istemedisabah da hastaneye gittik ancak gelen
Canım istemediDün gece giremedim canım istemedisabah da hastaneye gittik ancak gelen
Bende oturdum kaldım yemek yedi gitti büyükler küçük le yardımcı arabaları izliyoruzKahve yapmaya
Kızı göze götürdüm rutin kontrol. Bende ekimde kan vermiştim ama sonuçlar çıkmamıştı şimdi yine verdim aşırı unutkanlık halsizlik var onun için gittim nanemHayırdır inşallah
geçmiş olsun canımKızı göze götürdüm rutin kontrol. Bende ekimde kan vermiştim ama sonuçlar çıkmamıştı şimdi yine verdim aşırı unutkanlık halsizlik var onun için gittim nanem
Geçmiş olsunKızı göze götürdüm rutin kontrol. Bende ekimde kan vermiştim ama sonuçlar çıkmamıştı şimdi yine verdim aşırı unutkanlık halsizlik var onun için gittim nanem
Geçmiş olsun canımKızı göze götürdüm rutin kontrol. Bende ekimde kan vermiştim ama sonuçlar çıkmamıştı şimdi yine verdim aşırı unutkanlık halsizlik var onun için gittim nanem
telefonla konuşmayı sevmediğini bilmeyen biri aradı
Ayyyy yıllık tozumu aldım
Ben ne okudummmKızı göze götürdüm rutin kontrol. Bende ekimde kan vermiştim ama sonuçlar çıkmamıştı şimdi yine verdim aşırı unutkanlık halsizlik var onun için gittim nanem
Tövbeler olsun ne okudum diye düşündüm sonradan anladımBulaşıkları MK. Koydum
Ay kahkaha attım yaa hiç aklıma gelmedi öylesiTövbeler olsun ne okudum diye düşündüm sonradan anladım
Uyumuş kalmışım bana güvenme derimTamam kalkarken sesle beni
Güvenmedim tam tersi düşünmüştüm puhhhUyumuş kalmışım bana güvenme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?