Bak işte bu doğru sabah 10-12 arası 2 saat maraton yaptın mı, sonra ver elini keyifli saatler hemde gün boyu strese girmedenKız niye utaniyon hadi yaptığımız kadar. Sanki ben dağları devirmişim 2 saatlik işi akşama kadar yapıyoruz iste
Geçmiş olsun canımKızı göze götürdüm rutin kontrol. Bende ekimde kan vermiştim ama sonuçlar çıkmamıştı şimdi yine verdim aşırı unutkanlık halsizlik var onun için gittim nanem
Benle takılKimse yok kendim yazıp kendim okuyorumneyse benimde kahve bitti gideyim bilgisayar başına çalış çalış çalış penyez calisssssss
Abla verdim kanı eksik tüp vermişler ondan sonuçlar çıkmadı yaniBen ne okudummmEkim de kan verdin ve sonuçlar çıkmamışmıydı mart ayına girdik yahuuu nasıl sonuçlar çıkmaz bacimsuuu
Bende geçen salonu elimle sildim kocaman salon bitmedi dizlerim kırıldıSalonu elimle sildim ilmini bilmiyorum sanırım eskiden nsil silerlermis dizlik ve kask almam lazım bunun için gdhdjdk
Hayırdır inşallah
geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun Sweeetim bu aradaunuttum yazmayı
Teşekkür ederim canlarımGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun sweet kilo verdikçe düzene giriyor sanırım arkadaşımın öyle düzelmişti. Şikayetin neydi?Nur topu gibi insülin direncim çıktı hap verdi
Çok.gecmis olsun canım senin kilon da yoktu sanki dimi ama direnç onunla ilgili olmuyor pekNur topu gibi insülin direncim çıktı hap verdi
Amin abla hepimizinkini benimde bugün son inşallahAllah kabul etsin canım benimde 2 gün borcum kaldı haftaya pazartesi perşembe tutmayı düşünüyorum . nasip olursa
Aa bak bunu dediğin iyi oldu canın ama tulleri yıkarken bekleyemiyorum malesefAynen tam bitti diyorum nevresim çıkıyor bisey oluyor. Niyet ettim hepsini bitirmeye yarın ne çıkar bakalım2 saat aralıklı çalıştırmak lazımmış yoksa ömrü kısalıyor dedi servisci bey
Amin canım sağol hepimizinkinjBu doğru. Sonrası çokken halsizlik oluyor birde iyi yapmışsın Allah kabul etsin
bitene kadar menuskus olur insan gdhdjdkdBende geçen salonu elimle sildim kocaman salon bitmedi dizlerim kırıldı
Perde bende bekleyemiyorum zaten 2.5 saatten fazla sürüyor yikamasiAmin abla hepimizinkini benimde bugün son inşallah
Aa bak bunu dediğin iyi oldu canın ama tulleri yıkarken bekleyemiyorum malesef
Amin canım sağol hehepimizinkin
Ben 1 saat yıkıyorumbitene kadar menuskus olur insan gdhdjdkd
Perde bende bekleyemiyorum zaten 2.5 saatten fazla sürüyor yikamasi
Bende 1 saat 20 dk filanBen 1 saat yıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?