AnaaammmTersten okumak benimde sonra aklıma gelmişti
Ya bu topikte biri vardı. Ben onu tanıdım ama o benim olduğumu anlamadı sanırım ora halaa muammaNasıl tanıdıkla karşılaştın onun olduğunu nasıl anladın aşırı merak ettim
Hiç unutmuyorum gecenin bir yarısı farkettim hemde .gerçekten ismini de biliyorum bu arada nicki sonra farkettim ağzım açık kalmıştı kız zaten gizlememis ki bulmama şaşırdım bideAnaaammmvallahi demesen hiç anlamazdım
Ayy çok hoşmuş şimdi sen diyince farkettim geçtiğiniBen,
"insan insan derler idi, insan nedir şimdi bildim...." diye bir eser var ya, onu çok manalı bulurum. Orada "pinhan" geçiyor.
Gizli saklı,sır olan gibi anlamı var.
Ben de burda gizliyim ya hani
Hoşuma giden bir kelime olduğundan öyle yaptım.
Kelimeleri severim.
Kelimelerle oynamayı, anlam araştırmayı, yazmayı, okumayı.
Bilindik bir kelime olmaması ama anlamlı olması hoşuma gitti.
Öyle
Abla ya şuan farkettim yaa inan hiç anlamamıştımSiteye dualar bölümü için üye oldum nick koyarkende zorlanmadımokudunmu nicki
Aman yarabbim bu o dedimYa bu topikte biri vardı. Ben onu tanıdım ama o benim olduğumu anlamadı sanırım ora halaa muammaanlattıkları çocuk sayısı yaşları kendi yaşı evinden kesitler atıyordu aman yarabbi bu o dedim
Ben şuan diyince okudum ve öyle anladımBen onu çok sonra farkettim desem
Teşekkür ederim canım aah bende çok severim eskiden hatta amatör kitap yazmıştım waatpadd deAyy gönül çok manidar nickinben hayal kurmayı seviyorum o yüzden hiç zorlanmadan buldum
Bende yazıya dökmedim ama kafamda yazıyorumTeşekkür ederim canım aah bende çok severim eskiden hatta amatör kitap yazmıştım waatpadd deseninki de çok hoş
Bunu bazen bende düşünüyorum acaba tanıdık çıkar mı diyeYa bu topikte biri vardı. Ben onu tanıdım ama o benim olduğumu anlamadı sanırım ora halaa muammaanlattıkları çocuk sayısı yaşları kendi yaşı evinden kesitler atıyordu aman yarabbi bu o dedim
Benim gitti biliyor musun gençken çok vardı şuan yok sankiBende yazıya dökmedim ama kafamda yazıyorum
beni kestiremedi o muhtemelen. Evime yeni taşınmıştım AllahtanAman yarabbim bu o dedimiyiki önce sen tanıdın
İyi bari yalnız değilmişimBen şuan diyince okudum ve öyle anladım
Ay ne okurdum yaaaTeşekkür ederim canım aah bende çok severim eskiden hatta amatör kitap yazmıştım waatpadd deseninki de çok hoş
O zaman çok telaş yaptım sebepsizBunu bazen bende düşünüyorum acaba tanıdık çıkar mı diye
Amaaan çıkarsa çıksın diyorum
Sonra da burda yargısız şartsız dertleşiyoruz ya olmasa daha iyi olur diyorum
Gönül hala genciz 26 yaşında bu ne yaşlılıkBenim gitti biliyor musun gençken çok vardı şuan yok sanki
Makine yerlestiricektim bide çocukların süt bardakları falan var onları da halletsem iyi olurHerkesin mutfağı toplu mu
Toplu benim makineyide çalıştırdımHerkesin mutfağı toplu mu
Aynen yaa bosverbeni kestiremedi o muhtemelen. Evime yeni taşınmıştım Allahtan
İyi bari yalnız değilmişim
Ay ne okurdum yaaabüyük oğlum gece uyumazdi sabaha kadar okurdum delilik
O zaman çok telaş yaptım sebepsizşimdi hiç umurumda değil. Hatta benden şüphelenen tanıdık varsa el etsin görümcem hariç burda çekemem onu
Kızım kendinize gelin yaa 32 oldum hala 50 hissetmedimGönül hala genciz 26 yaşında bu ne yaşlılıkdiyecem ama yaş 26 hissedilen 50 bendede
Benim 28 e girmeme az kaldıGönül hala genciz 26 yaşında bu ne yaşlılıkdiyecem ama yaş 26 hissedilen 50 bendede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?