ne güzel bende balık burcuyum daha öncede söylemiştim herhalde ama görünce bi sevindirik oldumBalık burcu olduğumu öğrenen bi arkadaş hiç öyle balık gibi durmuyorsun bi ağırlığın var dedi
Koltuğu köpüklü siliyo musunBende şevke geliyorum ondan çekiyorum
Durulamak istemiyorum yaa
Şuan bi yoruldum
Durulamasam nolur
Sadece oturma yerine bile koysan faydası olurKoltuk örtüsünden nefret ederdim ama şiparis ettimeşim koltuğa surekli bi şeyler dokuyor silmekten yoruldum en azından onu atarım makineye diye düşündüm
en iyisini yapmışsın günlük oturulan koltuklar örtüsüz olmuyo bende hep örtülü kullanırım. misafir gelince kaldırıyorum , duruma göreKoltuk örtüsünden nefret ederdim ama şiparis ettimeşim koltuğa surekli bi şeyler dokuyor silmekten yoruldum en azından onu atarım makineye diye düşündüm
Kahve içiyorum birazdan hazırlanıp çıkıcam
ablanın kedisi mi varTüylü yiğenim de gelicekmiş oyy teyzesinin bal yavrusu
ablanın kedisi mi var
evet ama aşırı değil çamaşır deterjanı serptim azıcıkKoltuğu köpüklü siliyo musun
bizikide 3 yaşında schotıs erkekEvet 1,5 yaşında
Öyle planlıyorum köşe koltuk 2 tane örtü aldım olur inşallahSadece oturma yerine bile koysan faydası olur
Abla hiç sevmiyorum normalde ama sürekli bi şey dökülüyor ve leke belli ediyor mecbur kullanıcam. Dediğin gibi artık misafir gelince kaldırırımen iyisini yapmışsın günlük oturulan koltuklar örtüsüz olmuyo bende hep örtülü kullanırım. misafir gelince kaldırıyorum , duruma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?