Oo Bonus sen de mi balıksın.Balık burcu olduğumu öğrenen bi arkadaş hiç öyle balık gibi durmuyorsun bi ağırlığın var dedi
Hoşbuldum ablamhoş geldin limonsuz çay ım
Evet penyezim paylasmissin cok güzel
Paylaşa bildim mi bilmiyorum
Benim buzlukta da hamsi var iyi hatırlattın ramazanda ve sonrasında yenmez pişiriyim bu araIyi akşamlar kızlar neler yapiyosunuz ben işten gelince pazara çıktım . Eve geldim yemek yedim eşim daha gelmedi gelince yer oda oğlumda teyzesine gitti yemeğe cagırmış eniştesi yorulmuşum pazarda biraz dinleneyim istavrit aldim 1.5 kg onu temizlicem yarin akşama hazır olsun ramaźanda balıkla uğraşmam o yüzden aliyim dedim . Çayi koydum birazdan demlerim , kızılcık şerbetini izlerken baliklari temizliyim sonrada çay keyfi insallah
Oo masallah canım evde olmak ne güzel istediğin her şeyi yapabilirsin 🍽
Bizde çocuklar da yardım ediyor eşimde ederdi ama küçükle ilgilenir yarın tatil olunca birlikte halledeceğizOo masallah canım evde olmak ne güzel istediğin her şeyi yapabilirsin 🍽
Oo maşallah canım işten gelip bir sürü iş yapmissin ben akşamlari pek bişe yapamiyorum ramazanda cumartesileri bende işe gitmiyorum. Hafta sonlari iftara misafir cagırmak istiyorum inşallahİşten geliş ve mutfağa dalış yapıldı
yemek hazırlığı
masa toplandı, bul.mak. eşim dizdi
Ocak, aspiratör, tezgah arası fayanslar silindi
tezgah ve lavabo dezenfekte edildi az çam.suyuyla
çaydanlık parlatıldı ve çay suyu koyuldu
bul.mak. ve buzdolabı dışı silindi
mutfak dolap kapaklarına bez gezdirildi
kombi ve peteğe bez gezdirildi
masa ve sandalye silindi
yer zemini silindi
mutfak bezleri çam.suyuna bastırıldı
çöp kovası yıkandı
geçen haftalarda detaylı mutfak yapmıştım, hafta içi de elimi çekmiyorum
Şimdi çay keyfi yapalım
Ne güzel birlikte yapmak yardimlaşmak masallahBizde çocuklar da yardım ediyor eşimde ederdi ama küçükle ilgilenir yarın tatil olunca birlikte halledeceğiz
evet doğru bugün geçti ama yarın bi bakarım tekrar silerim olmazsaGönül durulamazsan ya da kuru geçmezsen pek temiz olmaz canım kir içinde kalıyor ıslanınca.
Sİldiğin yeri kuru havlu ya da bezle geç mutlaka
Maşallah canım ellerine sağlık şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?