Napıyım günlerdir evdeyim bi pazar günleri eşimle çıkıyorum birazda ben geziyim dedimDışarılara he mi cici kız
Kuzenimde almış 8 aylık Allahım kocaman. Benim kız deli oldu kediyeBizim duman bey de bu
Aslnda geliyorum bi bakıp çıkıyorum şu ara yoğunum biraz da telefondan uzaklaşmaya çalışıyorum kitap okuyabileyim diye sen napıyosun canım ? Düzeni oturtabildin mi nasıl gidiyor ?Süpürgen mi kırıldı nereledesin
karşıdan sevmesi çok güzelde, hiç tavsiye etmem çok büyük sorumluluk benim kızım almıştı.bekarken benim başıma kaldı. hem zahmetli hem masraflı bana göre evde hiç gerek yokKuzenimde almış 8 aylık Allahım kocaman. Benim kız deli oldu kediye
bende eşref ziya dinliyorum genelde ağlama karanfil var bayılıyorum. ona
Bende severim ve dinlerimbende eşref ziya dinliyorum genelde ağlama karanfil var bayılıyorum. ona
Ben bakamam maalesef. Korkuyorum da hayvanlardan ısıracak tırmalayacak diye. Bi çocuk sorumluluğunda onlarda bence de hiç kolay değilkarşıdan sevmesi çok güzelde, hiç tavsiye etmem çok büyük sorumluluk benim kızım almıştı.bekarken benim başıma kaldı. hem zahmetli hem masraflı bana göre evde hiç gerek yok
evet onuda biliyorum. ezgilerinin hepsi güzelBende severim ve dinlerimşuan " ne hallerdeyim " dinliyorum
Ne zamandır gelmiyordun bi selam vereydin önce , dümdük yazmış çıkmışsınHayırlı cumalar
Bugün 7 bucukta uyandım.
8 de Kahvaltı .
Sonra çay icip
Mutfağı topladım.
Süpürdüm
Bulaşıkları topladım.
Çamaşır makinesini çalıştırdım.
Çamaşırları serdim.
Lavaboları temizledim.
Çöpleri attım .
Sehpa tozu sildim.
Şuan geriye bi yemek yapmak kaldı
hoş geldin limonsuz çay ımSelam kızlar yine geldim
Bizim duman bey de bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?