afiyet olsun kahve için çok teşekkürlerSabah kahvesi hepinize gelsin
Fincan annemin hediyesiydi herkese burcuna göre almıştı.
neyi düzelltin ben kaçırdımYaaa fark edipdüzeltim hemen ama sen daha hızlı çıktın Ben çoğu tesbihi çektim işe gelmeden gün içinde Tevhid ve salavat çekerim
Uyandınız mı yazacakken utandınız mı yazmışımneyi düzelltin ben kaçırdım
heeeUyandınız mı yazacakken utandınız mı yazmışımonu hemen düzelttim ama bonusumm yakaladı
Ne güzel de uyuyorlardır şimdi mışıl mışılheeeoluyo bazen insanlık hali zaten uyanan da pek yok herhalde üçümüz takılıyoruz işte
aynen canım bende kendimi yıllardır hep böyle avutuyorum. pazar günü uyucaksın sabretNe güzel de uyuyorlardır şimdi mışıl mışıl
görürsünüz sizzzzzyarın sabah da biz uyuruz
Hayırdır inşallah neyin varHaklısın.
Sonra bende fark ettim.
Canım sıkkındı direk yazmışım .
Hamur ve içi hazırladım mantı içinNe güzel de uyuyorlardır şimdi mışıl mışıl
görürsünüz sizzzzzyarın sabah da biz uyuruz
❤❤❤
Cemil Özeren vefat eden.❤❤❤
Çok severdim üniversite de konserine gitmiştim
Solistin adı dilimin ucunda vefat ettiğini öğrenince çok üzülmüştüm Allah rahmet eylesin
Cokbtesekkur ederim Bonusum ⚘
Bugün daha iyiyim caniskom
B12 en az 500 olmalı diyor uzmanlar. 500 un altında başlıyormuş belirtileri. D de baya düşük çıkmış benimde 16 çıkmışUnutkanlık yapacak kadar değil ama yine de bi takviye vereyim dedi. Kaçtı unuttum bi bakim 300 lü bişeydi ben de anlamıyorum psikolojik bir şeydir diyorum kanla ilgili değilse. Ayrıca d vitamini de unutkanlık yapmıyorsa tabi o da 8 çıkmıştı
Öyle diyorlar evet ama ben bu kafaya 100 falan bekliyordum ki bi suçlu bulayım diye.B12 en az 500 olmalı diyor uzmanlar. 500 un altında başlıyormuş belirtileri. D de baya düşük çıkmış benimde 16 çıkmış
İyiyim ElhamdülillahBugün daha iyiyim caniskom
Hafta sonu malum benim yoğunluğum koşturacam kendime şarj yüklüyorumsen nasılsın ⚘❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?