Düzenli Evimiz & Hayatımız

geçmiş olsun canım merdiven inerken arada benimde sol diz kapağımda ağrı oluyo kas gevşetici içince geçiyo , d vitamini damla bende kullanıyorum. benimki günlük 3 -4 damla ayda bir kere ilk defa duydum. ben bide magnezyum yazdırdım iş yeri doktoruna arada onuda içiyorum yaşlar geçiyo vitaminler gerekli

Son düzenleme:
D vitamini kaç iu luk abla ayda 1 demiş. D vitamini eksikliği gerçekten ağrı vs yapıyor. Magnezyum da ağrılara iyi geliyor

Sağol papatyam bende ilk kez kullanıcam d vitaminini küçük bir kapsül gibi birşey, kutada 1 adet var ekmek üstüne dök ye dedi

38 yaş sonrası herşey çıkıyor hırpalamamak lazım emanet olan bedenimizi

D vitamini kaç iu luk abla ayda 1 demiş. D vitamini eksikliği gerçekten ağrı vs yapıyor. Magnezyum da ağrılara iyi geliyor
Evde ilaç kutusu bilmiyorum ki kaçlık ablamm.. magnezyum takviyesi de yapayım o zaman

seninki, farklı demekki benimki küçük cam şişede damlalıklı benim bi arkadaşımada hap şeklinde vermiş , ben bu sene menepozada giriyorum bundan sonra bana daha çok lazım vitaminler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…