geçmiş olsun canım merdiven inerken arada benimde sol diz kapağımda ağrı oluyo kas gevşetici içince geçiyo , d vitamini damla bende kullanıyorum. benimki günlük 3 -4 damla ayda bir kere ilk defa duydum. ben bide magnezyum yazdırdım iş yeri doktoruna arada onuda içiyorum yaşlar geçiyo vitaminler gerekliİyiyim Elhamdülillah
yazmadım sanırım, bende dün ortapedi doktora gittim. Sağ omuzum ve sağ kalçamda 3 haftaya yakındır, geçmeyen bir ağrı vardı. Merdiven inerken dizimde ağrıyordu.
muayene etti birşeyin yok dedi sanki ağrıyı ben çekmiyorum gibi. İlaç ve krem yazdı. Kemikler belli bir zaman sonra, vücutta eksik birşey varsa b ve d vitamini gibi gibi... ağrılar oluşur dedi.
İlaçları aldım kullanıyorum d vitamini de aldım ayda bir kez ekmek üzerine döküp yiyeceğim.
Kilo veririz
Spor yapınız
Stres ve sıkıntıdan uzak durunuz
Dediiiii toktorrr
D vitamini kaç iu luk abla ayda 1 demiş. D vitamini eksikliği gerçekten ağrı vs yapıyor. Magnezyum da ağrılara iyi geliyorİyiyim Elhamdülillah
yazmadım sanırım, bende dün ortapedi doktora gittim. Sağ omuzum ve sağ kalçamda 3 haftaya yakındır, geçmeyen bir ağrı vardı. Merdiven inerken dizimde ağrıyordu.
muayene etti birşeyin yok dedi sanki ağrıyı ben çekmiyorum gibi. İlaç ve krem yazdı. Kemikler belli bir zaman sonra, vücutta eksik birşey varsa b ve d vitamini gibi gibi... ağrılar oluşur dedi.
İlaçları aldım kullanıyorum d vitamini de aldım ayda bir kez ekmek üzerine döküp yiyeceğim.
Kilo veririz
Spor yapınız
Stres ve sıkıntıdan uzak durunuz
Dediiiii toktorrr
Sağol papatyam bende ilk kez kullanıcam d vitaminini küçük bir kapsül gibi birşey, kutada 1 adet var ekmek üstüne dök ye dedigeçmiş olsun canım merdiven inerken arada benimde sol diz kapağımda ağrı oluyo kas gevşetici içince geçiyo , d vitamini damal bende kullanıyorum. benimki günlük 3 -4 damla ayda bir kere ilk defa duydum. ben bide magnezyum yazdırdım iş yeri doktoruna arada onuda içiyorum yaşlar geçiyo vitaminler gerekli
Evde ilaç kutusu bilmiyorum ki kaçlık ablamm.. magnezyum takviyesi de yapayım o zamanD vitamini kaç iu luk abla ayda 1 demiş. D vitamini eksikliği gerçekten ağrı vs yapıyor. Magnezyum da ağrılara iyi geliyor
seninki, farklı demekki benimki küçük cam şişede damlalıklı benim bi arkadaşımada hap şeklinde vermiş , ben bu sene menepozada giriyorum bundan sonra bana daha çok lazım vitaminlerSağol papatyam bende ilk kez kullanıcam d vitaminini küçük bir kapsül gibi birşey, kutada 1 adet var ekmek üstüne dök ye dedi
38 yaş sonrası herşey çıkıyorhırpalamamak lazım emanet olan bedenimizi
Hayrolsun neyin var ?Haklısın.
Sonra bende fark ettim.
Canım sıkkındı direk yazmışım .
Afiyet olsun bonusumSabah kahvesi hepinize gelsin
Fincan annemin hediyesiydi herkese burcuna göre almıştı.
ben bu ara çok hasta oldum. doktorda bana b12 ve çinko vitaminide yazdı içim dışım ilaç olduEvde ilaç kutusu bilmiyorum ki kaçlık ablamm.. magnezyum takviyesi de yapayım o zaman
Aaa yalnız değilmişimsweetgirlcandy unutkanlık boyutuna bir örnek vereyim şu an diş fırçamın hangisi olduğunu hatırlayamadığım için yeni fırça açıyorum sık sık yapıyorum bunu.
Ayda 1 dediğine göre yüksek o zaman abla. Magnezyumun farklı formları var sana atayım abla ona göre istersin eczanedenEvde ilaç kutusu bilmiyorum ki kaçlık ablamm.. magnezyum takviyesi de yapayım o zaman
Bulamadım bulup atarım inşallahAyda 1 dediğine göre yüksek o zaman abla. Magnezyumun farklı formları var sana atayım abla ona göre istersin eczaneden
benimki suya atılıyo bu kapsül herhalde
Yok çeşitleri var abla. Ben yazıyı göstermek için attım. Çok çeşidi varbenimki suya atılıyo bu kapsül herhalde
seninki iğne ampülü o yüzden ayda 1 defadır. çok düşükse d vitaminin belki onun için vermiştir.Kızlar bunu kullanıcam ayda bir kez ...
reklam falan değil dimi ceza yemeyeyim sonra
Eki Görüntüle 3395480
Yok değil abla. Evet yüksek dozu onun için ayda 1 dir. Şifa olsun inşallahKızlar bunu kullanıcam ayda bir kez ...
reklam falan değil dimi ceza yemeyeyim sonra
Eki Görüntüle 3395480
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?