- 2 Ağustos 2013
- 38.522
- 130.114
- 798
Abooo o derece. B12 düşük müydü senin bonusum ilaç vermiş miydisweetgirlcandy unutkanlık boyutuna bir örnek vereyim şu an diş fırçamın hangisi olduğunu hatırlayamadığım için yeni fırça açıyorum sık sık yapıyorum bunu.
Unutkanlık yapacak kadar değil ama yine de bi takviye vereyim dedi. Kaçtı unuttum bi bakim 300 lü bişeydi ben de anlamıyorum psikolojik bir şeydir diyorum kanla ilgili değilse. Ayrıca d vitamini de unutkanlık yapmıyorsa tabi o da 8 çıkmıştıAbooo o derece. B12 düşük müydü senin bonusum ilaç vermiş miydi
Bİz görmedikBunu ekleyecektim yanlış bi foto ekledim acaba gören oldu mu diye kontrol ediyorum
Tamamdır zaten içime sinmedi.hic biri gene bunu yaptımBİz görmedik
D vitamini yapmiyormus bonusum onu ben sormuştum. Kafa dalgınlığı yapıyor bisey eksikliği de onu da bulsalar.Unutkanlık yapacak kadar değil ama yine de bi takviye vereyim dedi. Kaçtı unuttum bi bakim 300 lü bişeydi ben de anlamıyorum psikolojik bir şeydir diyorum kanla ilgili değilse. Ayrıca d vitamini de unutkanlık yapmıyorsa tabi o da 8 çıkmıştı
Diş fircana hiç sabun sıktın misweetgirlcandy unutkanlık boyutuna bir örnek vereyim şu an diş fırçamın hangisi olduğunu hatırlayamadığım için yeni fırça açıyorum sık sık yapıyorum bunu.
Diş fircana hiç sabun sıktın mi
Kahve yapayım mı diye düşünüyorum kahvaltıya kadargünaydın,hayırlı sabahlar uykum açılmadı hala
Ne zamandır gelmiyordun bi selam vereydin önce , dümdük yazmış çıkmışsın
ben işteyim bonusum kahvaltı yapıcam birazdan hem aç karnına kahve içememki , normaldede kahveyle pek aram yok ben çaycıyımKahve yapayım mı diye düşünüyorum kahvaltıya kadar
HEm uyandım hem utandım penyezim ben tesbih çekiyorum kahvemi yapıyorum şimdi
İş başı yaptım kahvemi içtimsiz ne edirsinizzz utandiizzz miii
günaydın, penyez afiyet olsun
İş başı yaptım kahvemi içtimsiz ne edirsinizzz uyandiizzz miii
Yaaa fark edipHEm uyandım hem utandım penyezim ben tesbih çekiyorum kahvemi yapıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?