- 1 Aralık 2021
- 14.940
- 54.467
- 548
- 35
Sebamed kullanıyorum ben leke olması 50 dk sonrası işe yaramamasindandir büyük ihtimalle tazelemek lazım süresi doluncaPahalı gerçekten de dediğine göre de ihtiyaç bir yerde ama.. Konu gelmişken hangi güneş kremini kullaniyosun nivea kullandım geçen yıl mahvetti su an bakıyorum hala alnımda iz var resmen
Geldi geldii konudaGonulmeyvesi nerdesin hiç yazmadın
Bende 7 yıldır sebamed kullanıyorum hassas ciltliyimSebamed kullanıyorum ben leke olması 50 dk sonrası işe yaramamasindandir büyük ihtimalle tazelemek lazım süresi dolunca
Kız ne sporu yuvarlanıp uyumak için dedim ya gdjdsksl
Eşime o gün dedim ki insülin direncim varmış. O zaman şeker yok artık sana dedi. Biraz önce elinde en sevdiğim tatlıyla geldi sana aldım diye
Haa tamam o zaman bende spor yapacan sandımKız ne sporu yuvarlanıp uyumak için dedim ya gdjdsksl
Eşin irade konusunda aynı benEşime o gün dedim ki insülin direncim varmış. O zaman şeker yok artık sana dedi. Biraz önce elinde en sevdiğim tatlıyla geldi sana aldım diyetutarlılık 10 numara
Çocuklar öğretmen anlatınca aaaa aynı annem gibi demesin asdfjllkŞaka bir yana enime büyüdükçe ekvatordan şişik kutuplardan basık anlatımına çok iyi uyuyorum
Öff hahahahahaÇocuklar öğretmen anlatınca aaaa aynı annem gibi demesin asdfjllk
Kızmam ben rahat olŞaka yaptım lora kızma taam mı
Bende öyleyimEşin irade konusunda aynı bensabah diyete niyet edip gece 10 da çikolata yiyom
Kızmam ben rahat ol
Nasıl zayıflıycaz bilmiyorum siz yine çocuk doğurdunuz bende oda yok olunca fil gibi olurum heraldeBende öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?